AD

Σέρρες: Συνελήφθη 17χρονος – Σε ένα δίμηνο έκλεψε 18 οχήματα

Στα χέρια των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σερρών έπεσε ένας 17χρονος Ρομά για διακεκριμένη κλοπή και καταδικαστικές αποφάσεις.

Ο 17χρονος είχε καταφέρει να κλέψει μέσα σε ένα δίμηνο ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 18 οχήματα στις Σέρρες.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών ο 17χρονος εντοπίστηκε και διαπιστώθηκε ότι από το βράδυ της 29ης Ιουλίου 2025 έως το απόγευμα της 1ης  Αυγούστου 2025, είχε αφαιρέσει ένα σταθμευμένο δίκυκλο μοτοποδήλατο από την πόλη των Σερρών, το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψε, προκαλώντας του φθορές.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι ο ανήλικος, από τον περασμένο Ιούνιο, λειτουργώντας μόνος ή με τη βοήθεια συνεργών του, διέπραξε συνολικά 17 κλοπές οχημάτων στις Σέρρες, ενώ προσπάθησε να αφαιρέσει και μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα, χωρίς όπως να τα καταφέρει.

Τα κλεμμένα οχήματα τα χρησιμοποιούσε για μικρό χρονικό διάστημα και στη συνέχεια τα εγκατέλειπε, έχοντας προκαλέσει φθορές, καθώς και έχοντας, σε ορισμένες περιπτώσεις, αφαιρέσει χρηματικά ποσά, αξεσουάρ και προσωπικά αντικείμενα από το εσωτερικό τους.

Επίσης, εξιχνιάστηκαν 3 ακόμα κλοπές από καταστήματα, όπου ο προαναφερόμενος εισήλθε, είτε μέσω διάρρηξης ή προσποιούμενος τον πελάτη και αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 45 ευρώ, κλειδιά οχημάτων και προσωπικά αντικείμενα, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων.

Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του εκκρεμούσαν 7 καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Σερρών, με τις οποίες του επιβλήθηκε το θεραπευτικό μέτρο της τοποθέτησης του σε Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων, συνολικά για το χρονικό διάστημα των 5 ετών. Οι αποφάσεις αφορούσαν στα αδικήματα της κλοπής κατ’ εξακολούθηση, της διακεκριμένης κλοπής, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και σε παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των στοιχείων των συνεργών του και για να εξακριβωθεί αν συμμετείχαν και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τυφώνας Kalmaegi: Σφοδρές πλημμύρες και εκκενώσεις στις Φιλιππίνες – Δύο νεκροί

Ο τυφώνας Kalmaegi σαρώνει το αρχιπέλαγος των Φιλιππίνων, προκαλώντας καταρρακτώδεις βροχές και σφοδρές πλημμύρες, που ανάγκασαν χιλιάδες πολίτες να καταφύγουν σε στέγες για να σωθούν.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Στράτος Τζώρτζογλου: «Όλο το θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι, παρόλο που ήμουν παντρεμένος είχα συνεχώς προτάσεις»

Ο γνωστός ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», τη Δευτέρα, όπου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στους Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δημήτρης Μακαλιάς: «Δεν μετανιώνω που έζησα αυτή την πλευρά αλλά έγινα χειρότερος»

Στο πλαίσιο της σημερινής εκπομπής «Buongiorno», ο Δημήτρης Μακαλιάς έκανε μια ειλικρινή ανασκόπηση σχετικά με την επίδραση της τηλεόρασης στη ζωή του. Εξήγησε στον αέρα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βρήκαν τον δράστη του βιασμού και της δολοφονίας 9χρονης πριν από 63 χρόνια σε εκκλησία στην Πενσιλβάνια

Η Κάρολ Αν Ντόχερτι έκανε ποδήλατο στις 22 Οκτωβρίου 1962 για να επιστρέψει μερικά βιβλία στη βιβλιοθήκη, όταν σταμάτησε στην Καθολική Εκκλησία του Αγίου Μάρκου

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >