AD

Ο άστεγος της Ρόδου που τον έριξαν σε συντριβάνι μιλά: «Μου έδωσαν 160€ για αποζημίωση και είπαν ότι ο δράστης είναι αλλοδαπός»

Λίγες ημέρες μετά από το συγκλονιστικό περιστατικό στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, όπου άστεγος άνδρας βρέθηκε ριγμένος σε σιντριβάνι της Πλατείας Ιπποκράτους από έναν άγνωστο νεαρό, ο ίδιος ο άστεγος μιλά για πρώτη φορά, αποκαλύπτοντας νέες πτυχές που ανατρέπουν την υπόθεση.

Ο άστεγος, που επιθυμεί για την ώρα να κρατήσει την ανωνυμία του, περιγράφει μέσα από τη «Ροδιακή» την αθλιότητα που βίωσε και αποκαλύπτει ένα ανέλπιστο περιστατικό που ακολούθησε τις έντονες αντιδράσεις του κοινού και τις παρεμβάσεις των αρχών.

Όπως αναφέρει, άτομο τον προσέγγισε λίγες ημέρες μετά το συμβάν και του συστήθηκε ως χωροφύλακας, προσφέροντάς του το ποσό των 160 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 20 ευρώ. «Για να αποζημιωθείς», του είπε, δίνοντάς του έναν αέρα δικαιοσύνης, που όμως δημιούργησε νέες απορίες. Το περιστατικό ήρθε στο φως χάρη στη δημοσιοποίηση ενός βίντεο που πυροδότησε κύμα αγανάκτησης και οργής σε όλη τη χώρα.

Η εισαγγελία Ρόδου αντέδρασε άμεσα, δίνοντας εντολή για ενδελεχείς έρευνες ώστε να αποδοθούν ευθύνες και να αναδειχθεί η αλήθεια. Ο κύριος Ανδρέας, όπως τον αποκαλούν οι γνωστοί του, επισημαίνει ότι το συμβάν δεν έχει σχέση με ένα μακρινό παρελθόν, αλλά συνέβη πριν από λίγες ημέρες. Με φανερή την ταραχή, εκμυστηρεύεται ότι ο άνθρωπος που του πρόσφερε τα χρήματα υποστήριξε ότι ο δράστης της επίθεσης είναι αλλοδαπός, χωρίς ωστόσο να παρέχει σαφείς αποδείξεις ή περισσότερες πληροφορίες. Δηλώνοντας την αίσθηση του φόβου και της αβεβαιότητας που τον διακατέχει, ο κύριος Ανδρέας ανταποκρίνεται στις έρευνες των αρχών, προσφέροντας όλα τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που διαθέτει. Η κοινή γνώμη παρακολουθεί με αγωνία, καθώς η ανάγκη για διαλεύκανση της υπόθεσης καθίσταται πλέον αδήριτη, ελπίζοντας σε μια δίκαιη επίλυση.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Υεμένη: Τουλάχιστον 68 μετανάστες νεκροί μετά την ανατροπή σκάφους – Δεκάδες οι αγνοούμενοι

Τουλάχιστον 68 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο ναυάγιο πλεούμενου που μετέφερε μετανάστες στα ανοικτά των ακτών της Υεμένης, ανακοίνωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Νότιο Αιγαίο: 11 συλλήψεις και 531 παραβάσεις σε στοχευμένους αστυνομικούς ελέγχους

Εντατικούς ελέγχους στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου πραγματοποίησε η Ελληνική Αστυνομία το διάστημα από 28 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου, στο πλαίσιο επιχειρησιακού συντονισμού για την

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το συγκινητικό μήνυμα μετά τον τραγικό θάνατο του συνεργάτη του

Με μία συγκινητική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram θέλησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός να τιμήσει τη μνήμη του συνεργάτη του, Γιάννη Αρτόπουλου, ο οποίος

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΕΔΕ διενεργείται στο ΕΚΑΒ Θράκης για το περιστατικό πνιγμού της 11χρονης στον Ίμερο Ροδόπης

ΕΔΕ διενεργείται στο ΕΚΑΒ Θράκης προκειμένου να διαπιστωθεί, αν αντιμετώπισε πρόβλημα βλάβης κατά τη διάρκεια της προσέγγισης του περιστατικού, ή και μετά, καθ’ οδόν για

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ρωσία: Βίντεο από την έκρηξη του ηφαιστείου στη χερσόνησο της Καμτσάτκα για πρώτη φορά μετά από έξι αιώνες

Ηφαίστειο στη ρωσική χερσόνησο της Καμτσάτκα εξερράγη για πρώτη φορά μετά από αιώνες, προκαλώντας αναταραχή στην περιοχή. Το ηφαίστειο Κρασενινίκοφ εκτόξευσε τέφρα σε ύψος έξι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >