AD

Ο Πούτιν δηλώνει ότι η συνάντησή του με τον Τραμπ «θα μπορούσε» να διεξαχθεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι η συνάντησή του με τον Αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με το Κρεμλίνο, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

«Έχουμε πολλούς φίλους που είναι έτοιμοι να μας βοηθήσουν να οργανώσουμε αυτό το είδος της συνάντησης. Ένας από αυτούς είναι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων», δήλωσε ο Πούτιν σε δημοσιογράφους μιλώντας στο πλευρό του προέδρου των Εμιράτων Μοχάμεντ μπιν Ζάγεντ, τον οποίο υποδέχτηκε ο Ρώσος πρόεδρος στο Κρεμλίνο.

Παράλληλα ο Πούτιν ισχυρίσθηκε ότι δεν υπάρχουν οι «προϋποθέσεις» για μια κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, καθώς ο Ουκρανός ομόλογός του επιμένει σε μια τέτοια συνάντηση κορυφής. «Δεν έχω τίποτα εναντίον του γενικά. (Μια συνάντηση) είναι εφικτή, αλλά πρέπει να πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις για να γίνει. Δυστυχώς, είμαστε ακόμα μακριά από αυτές τις προϋποθέσεις», σημείωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Νωρίτερα σήμερα, ο κορυφαίος σύμβουλος του Κρεμλίνου Γιούρι Ουσακόφ ανακοίνωσε πως Πούτιν και Τραμπ θα συναντηθούν τις επόμενες ημέρες. «Με πρόταση της αμερικανικής πλευράς, επιτεύχθηκε συμφωνία επί της αρχής για την διεξαγωγή διμερούς συνάντησης στο υψηλότερο επίπεδο τις επόμενες ημέρες, δηλαδή μία συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και τον Ντόναλντ Τραμπ. Αρχίζουμε τώρα ειδικές προετοιμασίες από κοινού με τους αμερικανούς εταίρους», δήλωσε ο Ουσακόφ σε ανακοίνωση που μεταδόθηκε από την τηλεόραση.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

«Αγνοώ την εντολή, δεν σε αφήνω μόνο»: Η ηρωική επέμβαση πυροσβέστη στο διαμέρισμα στον Χολαργό

  Με έναν συγκλονιστικό τρόπο αποκαλύπτεται το ανθρώπινο πρόσωπο της ηρωικής παρέμβασης εμπλεκόμενου πυροσβέστη στο περιστατικό που σημειώθηκε την Τρίτη 5 Αυγούστου στον Χολαργό, όταν

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Οι 13 περιοχές της Αττικής όπου απαγορεύεται η κολύμβηση – Εδέμ Φαλήρου, Ακτή Σουνίου ανάμεσά τους

Τις περιοχές της Αττικής, στις οποίες απαγορεύεται η κολύμβηση, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας την Πέμπτη (07.08.25), ύστερα από απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Ειρήνης Αγαπηδάκη. Η

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κυρανάκης: Τον Αύγουστο του 2026 όλη η γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη θα έχει όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας

Στο ΕΡΤNews και στον Κώστα Λασκαράτο, μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης και τόνισε πως σε «11 μήνες από σήμερα τον Αύγουστο του 2026

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Οκτώ εβδομάδες διακοπές στην Πελοπόννησο: Σάλος στην Ολλανδία για τη βασιλική οικογένεια και τη βίλα στο Κρανίδι

Στο επίκεντρο έντονης δημόσιας συζήτησης βρίσκεται για ακόμη μία φορά η ολλανδική βασιλική οικογένεια, καθώς ο βασιλιάς Βίλεμ-Αλεξάντερ και η βασίλισσα Μάξιμα παραθερίζουν επί οκτώ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γιώργος Τσαλίκης: «Σχεδόν 30 χρόνια σ’ αυτή τη δουλειά δεν έχει βρεθεί κανείς να επενδύσει σε μένα, να μου πει: πάρε ένα ευρώ»

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης ήταν ο καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαιρινή Παρέα» των Κωνσταντάρα-Μαλέσκου το πρωί της Πέμπτης. Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >