AD

Μαρίνα Σάττι: «Είναι η πρώτη φορά που πηγαίνω διακοπές για 20 ημέρες»

 

Με αφορμή τις καλοκαιρινές της συναυλίες στα νησιά του Ιουνίου, η δημοφιλής καλλιτέχνις Μαρίνα Σάττι παραχώρησε συνέντευξη στην Αγγελική Σπυροπούλου και στην εκπομπή «Χαμηλή Πτήση» του Ionian TV.

Η Σάττι, γνωστή για το πάθος και την αφοσίωσή της στη μουσική, μίλησε για τα καλλιτεχνικά της σχέδια αλλά και για την ανάγκη της να κάνει μια παύση από τις πολλαπλές επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Στη συνέντευξή της, η καλλιτέχνις εξομολογήθηκε πώς διαχειρίζεται το άγχος πριν τις παραστάσεις. «Πολύ συχνά έχω άγχος. Αλλά λίγα δευτερόλεπτα πριν βγω στη σκηνή, μέχρι να έρθω σε επαφή με τον κόσμο νιώθω αυτή την ενέργεια, γιατί αναπτύσσεται επικοινωνία», ανέφερε, υπογραμμίζοντας τη μοναδική σύνδεση που αισθάνεται με το κοινό της.

Μιλώντας για την καθημερινότητά της, η Μαρίνα Σάττι τόνισε την απόλυτη αφοσίωσή της στη μουσική: «Πιστεύω πως οτιδήποτε κάνω αφοσιώνομαι. δεν ασχολούμαι και με κάτι άλλο όλη την ημέρα, εκτός από τη μουσική». Παράλληλα, αποκάλυψε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που προγραμματίζει διακοπές για 20 ημέρες, εν μέσω των συναυλιών της.

«Πραγματικά πρώτη φορά. Ενδιάμεσα έχουμε και συναυλίες, αλλά εντάξει σιγά σιγά προσπαθώ να φτιάξω κι άλλα πράγματα στη ζωή μου», συμπλήρωσε, δίνοντας έμφαση στην προσπάθειά της να ισορροπήσει μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής. Εκτός από τα καλλιτεχνικά της σχέδια, η Σάττι άνοιξε και ένα παράθυρο στην καθημερινότητά της, μιλώντας με χιούμορ για τις μαγειρικές της περιπέτειες: «Έχω μαγειρέψει κιόλας δυο μέρες, οι φακές καλά πήγαν, αλλά το φιλέτο ας μη το συζητήσουμε».

Η Μαρίνα Σάττι, με τη χαρακτηριστική της αυθεντικότητα και αμεσότητα, παραμένει μια από τις πιο αγαπημένες φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, με το πολυδιάστατο έργο της να συνεχίζει να εμπνέει και να συγκινεί το κοινό της.

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ανάλυση BBC: Γιατι οι θεατές πετούν σεξουαλικά βοηθήματα σε αγώνες του γυναικείου NBA;

Πολλά παιχνίδια επαγγελματικού γυναικείου μπάσκετ στις Ηνωμένες Πολιτείες διακόπηκαν τις τελευταίες ημέρες, όταν σεξουαλικά βοηθήματα πετάχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο, προκαλώντας εκνευρισμό σε παίκτριες και προπονητές

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Φοράει το μαγιό της και ποζάρει ανέμελη με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, γνωστή influencer και επιχειρηματίας, συνεχίζει τις καλοκαιρινές της αποδράσεις που ξεκίνησε από τις αρχές Ιουνίου μαζί με τον σύντροφό της, Χρήστο Μάστορα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Φρίκη στην Ιταλία: Ομαδικός βιασμός 19χρονης – Πρώτα την απείλησαν με μαχαίρι και μετά ασέλγησαν

Η ιταλική πόλη των 210.000 κατοίκων, Πάντοβα, συγκλονίζεται από το περιστατικό ομαδικού βιασμού μιας 19χρονης γυναίκας από τρεις νεαρούς άνδρες βορειοαφρικανικής καταγωγής. Το περιστατικό έλαβε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τάσος Κωστής: «Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος βάζει το όριο του τι είναι πολιτικά ορθό»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Τάσος Κωστής, αυτή την εβδομάδα, στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Τάσο Κωστή. Ανάμεσα σε άλλα, μάλιστα,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ακραίος ο κίνδυνος αύριο για τις Περιφέρειες Αττικής και Στερεάς Ελλάδας – Δείτε χάρτη

Το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr), για αύριο Κυριακή 10

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >