Ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, εξακολουθεί να βρίσκεται υπό νοσηλεία στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Δρομοκαΐτειο.
Η εισαγωγή του έγινε την περασμένη Πέμπτη, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, και απασχολεί έντονα το κοινό. Περίπου έναν χρόνο πριν από το σημερινό συμβάν, ο Μαζωνάκης είχε κάνει μια αποκαλυπτική εξομολόγηση στην πρεμιέρα εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. Εκεί αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη που είχε ξεκινήσει με μέλη της οικογένειάς του, αφήνοντας το κοινό άναυδο.
Ο τραγουδιστής είχε παραδεχθεί τότε ότι βρέθηκε αντιμέτωπος με μια κατάσταση που ποτέ δεν περίμενε. «Είναι μια υπόθεση η οποία ούτε και γω, στα 50 μου χρόνια, περίμενα ότι θα συμβεί και όμως συνέβη. Αυτό είναι μια δοκιμασία, πιστεύω, που μου βάζει ξανά ο Θεός να δει αν θα αλλάξω», είχε πει χαρακτηριστικά, αναγνωρίζοντας την πρόκληση που αντιμετώπιζε. Προχωρώντας περαιτέρω, επισήμανε ότι για εκείνον ήταν σημαντικό να ενώσει τις σχέσεις και τις καταστάσεις, παρά να δημιουργήσει συγκρούσεις. «Είμαι άνθρωπος γεννημένος για το καλό και όχι για να δημιουργώ κακές ενέργειες, κακές δυνάμεις και κακές σχέσεις», είχε υπογραμμίσει, σχολιάζοντας την ανάγκη για όρια και κατανόηση από όλες τις πλευρές.
Η προσωπική και επαγγελματική ζωή του Μαζωνάκη φαίνεται να έχει δεχτεί σοβαρά πλήγματα λόγω της κατάστασης αυτής, όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε. «Για μένα είναι πάρα πολύ στενάχωρο αλλά έχω φτάσει σε σημεία που είναι πολύ πιο δύσκολο όσον αφορά εμένα με τον Γιώργο, μένοντας στο σπίτι μου και σκεπτόμενος πράγματα». Η υπόθεση του τραγουδιστή παραμένει στο προσκήνιο, με το κοινό να παρακολουθεί τις εξελίξεις.