AD

Σπέτσες: Έσπασαν τη γνάθο σε 18χρονο μετά από παρεξήγηση για μία γυναίκα – Υπέβαλε μήνυση ο πατέρας του μία μέρα μετά στην Αθήνα

Τα ξημερώματα της 15ης Αυγούστου, έξω από γνωστό νυχτερινό κλαμπ στις Σπέτσες, ένας 18χρονος δέχθηκε βίαιη επίθεση μετά από παρεξήγηση που, σύμφωνα με μαρτυρίες, σχετιζόταν με γυναίκα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι εμπλεκόμενες παρέες γνωρίζονταν μεταξύ τους, ωστόσο η ένταση κορυφώθηκε και ο καβγάς κατέληξε σε σοβαρό τραυματισμό του νεαρού.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, διερχόμενος αστυνομικός προσπάθησε να παρέμβει, όμως ο φερόμενος δράστης απομακρύνθηκε από το σημείο. Το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σπετσών συνοδεία αστυνομικών, όπου οι γιατροί εντόπισαν ράγισμα στη γνάθο. Παρά τα ευρήματα, ο 18χρονος δεν υπέβαλε μήνυση.

Το επόμενο πρωί ταξίδεψε μόνος του με πλοίο προς Αθήνα και απευθύνθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα στη γνάθο, προβλήματα στην ακοή του δεξιού αυτιού, καθώς και εκτεταμένα τραύματα στο κεφάλι. Οι γιατροί τον υπέβαλαν σε εξετάσεις και εισήχθη για νοσηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος έχει υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και παραμένει υπό την επίβλεψη ενός εκ των κορυφαίων νευροχειρουργών. Όπως μεταφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν την κατάσταση, δέχθηκε βίαια χτυπήματα χωρίς να προβάλει αντίσταση, με αποτέλεσμα να του σπάσει η γνάθος, ενώ από τις γροθιές χτύπησε πάνω σε τοίχο, ανοίγοντας το πίσω μέρος του κεφαλιού του. Παράλληλα, παρουσιάζει προβλήματα ακοής, γι’ αυτό και την κατάστασή του παρακολουθεί και ωτορινολαρυγγολόγος.

Τον τραυματία εξέτασε και ιατροδικαστής, ο οποίος συνέταξε σχετική έκθεση. Η ιατροδικαστική γνωμάτευση θεωρείται κομβική για την εξέλιξη της δικογραφίας, καθώς θα αποτυπώσει το εύρος και τη βαρύτητα των κακώσεων, ενισχύοντας το κατηγορητήριο περί απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Η μήνυση υποβλήθηκε τελικά από τον πατέρα του στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου, με αποτέλεσμα να κινηθεί η ποινική διαδικασία. Εν τω μεταξύ, η αστυνομία των Σπετσών είχε καταφέρει να εντοπίσει μέσω στίγματος το κινητό του φερόμενου δράστη σε παραλία εκτός νησιού, χωρίς όμως να προχωρήσει σε ενέργειες, καθώς δεν υπήρχε καταγγελία από το θύμα την δεδομένη χρονική στιγμή .

Η δικογραφία έχει ήδη σταλεί στον εισαγγελέα με τον χαρακτηρισμό «απόπειρα ανθρωποκτονίας». Καθοριστικό ρόλο αναμένεται να παίξει η ιατροδικαστική γνωμάτευση, η οποία θα αποσαφηνίσει πώς προκλήθηκαν τα τραύματα και εάν θα μπορούσαν να αποβούν θανατηφόρα. Τα συμπεράσματα αυτά θα καθορίσουν και την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Από το «Καλοκαιρινό Ραντεβού» στις ξέγνοιαστες στιγμές στην Κέρκυρα

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, επέλεξε την Κέρκυρα για τις καλοκαιρινές του διακοπές, αφήνοντας πίσω του την Αθήνα και την επαγγελματική καθημερινότητα. Με

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δ. Καιρίδης στο Πρώτο: Η Τουρκία είναι από τις ελάχιστες πρόθυμες χώρες να στείλει στρατό – Αυτό της δημιουργεί μια ευκαιρία (audio)

«Υπάρχει μεγάλη συσκότιση και σύγχυση για το τι ακριβώς συζητήθηκε, ποιες είναι οι παράμετροι αυτής της ενδεχόμενης ειρηνευτικής πρωτοβουλίας και διαδικασίας που θα οδηγήσει επιτέλους

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Χίος: Μέτρα στήριξης λόγω των πυρκαγιών και άμεση χρηματοδότηση 3 εκ. ευρώ σε Δήμο και ΔΕΥΑΧ

Μέτρα στήριξης για τους κατοίκους που επλήγησαν από τη μεγάλη πυρκαγιά στη Βορειοδυτική Χίο εξέτασαν χθες βράδυ Τρίτης, 19/8, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, ο Υφυπουργός

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Καιρός: Έρχεται νέο κύμα ζέστης – Πού θα χτυπήσουν 40άρια, πότε δροσίζει – Αναλυτική πρόγνωση

Αρκετά περιορισμένη αστάθεια περιμένουμε σήμερα Τετάρτη σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Αναστασία Τυράσκη, καθώς προβλέπονται πρόσκαιρες μόνο βροχές στα ανατολικά κυρίως ηπειρωτικά το μεσημέρι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >