AD

Συνελήφθη άνδρας στο Ελ. Βενιζέλος που είχε καταπιεί 100 συσκευασίες κοκαΐνης

Σήμερα το πρωί, οι αρχές συνέλαβαν έναν άνδρα από τη Βραζιλία στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», καθώς ανακαλύφθηκε ότι είχε καταπιεί σημαντική ποσότητα κοκαΐνης. Η σύλληψη αποτελεί μέρος εντατικοποιημένων ελέγχων ενάντια στο λαθρεμπόριο ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τη δήλωση της ΕΛΑΣ, ο άνδρας έφτασε στην Αθήνα μέσω Παρισιού και, κατά τη διάρκεια του ελέγχου στο αεροδρόμιο, αποκαλύφθηκε ότι είχε μέσα του περίπου 100 συσκευασίες κοκαΐνης. Οι αρχές διαπίστωσαν την ύπαρξη των ναρκωτικών μέσω ειδικών τεχνικών διάγνωσης, που εφαρμόζονται σε ύποπτους επιβάτες διεθνών πτήσεων. Η ΕΛΑΣ υπογράμμισε τη σοβαρότητα της υπόθεσης, σημειώνοντας ότι οι δράσεις αυτής της φύσης αποτελούν άμεση απειλή για τη δημόσια ασφάλεια και υγεία. Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθούν οι διασυνδέσεις του συλληφθέντα και να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι του κυκλώματος διακίνησης.

Η αύξηση περιστατικών αυτού του είδους τονίζει τη σημασία των διεθνών συνεργασιών και της χρήσης εξειδικευμένων τεχνολογιών για τον εντοπισμό και την πρόληψη εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στη χώρα.

Οι ελληνικές αρχές, με την εντατική αναβάθμιση των ελέγχων στα σημεία εισόδου, στοχεύουν στην αποτελεσματική καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος. Το επόμενο διάστημα αναμένονται περαιτέρω αποκαλύψεις, καθώς οι αρχές εργάζονται συστηματικά για να αποκαλύψουν το πλήρες εύρος της διακίνησης και να ενισχύσουν το δίκτυο συνεργασιών με διεθνείς φορείς.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

O πρίγκιπας Άντριου «πίστευε ότι το να κάνει σεξ μαζί μου ήταν κληρονομικό του δικαίωμα» – Στη δημοσιότητα αποσπάσματα από βιβλίο της Βιρτζίνια Τζιουφρέ

Ο πρίγκιπας Άντριου «πίστευε ότι το να κάνει σεξ μαζί μου ήταν κληρονομικό του δικαίωμα», αναφέρει μεταξύ άλλων, στο μεταθανάτιο βιβλίο της η Βιρτζίνια Τζιουφρέ,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Στα 6,6 δισ. ευρώ ο φορο-λογαριασμός του Οκτωβρίου – Φόρος εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ και ΦΠΑ οι «βαριές» υποχρεώσεις

Αυξημένες είναι οι φορολογικές υποχρεώσεις που καλούνται να τακτοποιήσουν το τελευταίο τρίμηνο του έτους οι φορολογούμενοι, καθώς στις δόσεις του φόρου εισοδήματος φυσικών και νομικών

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μάρτζυ Λαζάρου: «Έχω ζήσει άσχημες καταστάσεις στην τηλεόραση, ήταν προσβλητικοί»

Η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Δημήτρης Πανόπουλος ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Status» με τον Κωνσταντίνο Καμέα. Οι δύο δημοσιογράφοι που παρουσιάζουν τo Weekend Live τα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Καταβολή μισθών σε 70.000 ένστολους εν μέσω shutdown, ανακοίνωσε η κυβέρνηση Τραμπ

Η κυβέρνηση Τραμπ ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι σκοπεύει να καταβάλει κανονικά τις αποδοχές σε περισσότερους από 70.000 ένστολους αξιωματικούς επιβολής του νόμου, παρά τη συνεχιζόμενη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αλλαγή του σκηνικού του καιρού: Σποραδικές καταιγίδες και θερμοκρασία έως 21 βαθμούς Κελσίου

Στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά και βαθμιαία στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στα δυτικά θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >