AD

Ιωάννα Μαλέσκου: «Tελικά κατάλαβα ότι κάποιες φορές η ζωή είναι σαν τα ταξίδια»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Ιωάννα Μαλέσκου, αυτή την εβδομάδα, στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο. Ανάμεσα σε πολλά άλλα, δε, η πανέμορφη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από την καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN καθώς και στην ευφυΐα της προσαρμοστικότητας.

Ειδικότερα, η Ιωάννα Μαλέσκου παραδέχθηκε αρχικά πως «είχα πολύ καιρό να χαρώ μια συνεργασία μου και να ξεκινήσω να έρχομαι στο πλατό με χαρά και λαχτάρα. Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και μου είχε λείψει να παράγω έργο. Και μάλιστα με ανθρώπους με τους οποίους χαίρεσαι να συνεργάζεσαι, να συνυπάρχεις, να συνδέεσαι, πέρα από τη διεκπεραιωτική επαφή στη δουλειά. Πιστεύω πάρα πολύ στις ομάδες, τις καλές ομάδες. Θωρώ ότι το αποτέλεσμα για αν είναι καλό πρέπει να είναι εναρμονισμένα τα μέλη μιας ομάδας. Άσχετα από το ποιος φαίνεται μπροστά, πολύ ή λιγότερο. Και μου είχε λείψει αυτό».

Δεν το περίμενες ότι θα μπορούσες να επιστρέψεις τηλεοπτικά μέσα στο καλοκαίρι;

Όχι, δεν ήταν στο μυαλό μου να κάνω καλοκαιρινή εκπομπή. Άλλα πράγματα συζητούσα, σε πολύ διαφορετική βάση και ξεκινώντας από τη νέα σεζόν. Επειδή δεν βιάζομαι, πλην όμως θέλω να δουλέψω γιατί αγαπώ αυτό που κάνω, σκεφτόμουν ότι θα γίνει με έναν διαφορετικό τρόπο, πιο οργανωμένο. Εγώ γενικά είμαι της τελευταίας στιγμή, είμαι όμως και του προγράμματος.

Και τελικά κατάλαβα ότι κάποιες φορές η ζωή είναι σαν τα ταξίδια, που μπορείς να πεις: «Κοίτα, βρε παιδί μου, δεν το είχα κανονισμένο και μου βγήκε σε καλό. Το ευχαριστιέμαι, το ζω». Ίσως είναι ένας βασικός λόγος για τον οποίο είπα: «Μήπως πρέπει τελικά έτσι να βλέπουμε τα πράγματα; Να τα δεχόμαστε όπως έρχονται και όχι όπως τα σχεδιάζουμε». Δεν ήμουν όμως έτσι.

Εγώ νομίζω ότι η προσαρμοστικότητα είναι το μεγαλύτερο προσόν που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος, ένα έμβιο ον, για να επιβιώσει.

Θεωρώ ευφυΐα να μπορείς να προσαρμόζεσαι. Εφόσον δηλαδή προκύπτει μια άλλη συνθήκη, να τη διαχειρίζεσαι προς όφελος σου.

Πηγή: zappit.gr

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σ. Βολουδάκη για ανηλικότητα μεταναστών: Ο προσδιορισμός θα γίνεται με τρόπο αξιόπιστο και επιστημονικά τεκμηριωμένο

Σε δήλωση για την κοινή υπουργική απόφαση που αφορά τη διαπίστωση τηςανηλικότητας μεταναστών προχώρησε η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σέβη Βολουδάκη. Η κ. Βολουδάκη σε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βίντεο γάμου σαν reality στις ΗΠΑ με συνεντεύξεις και παρασκήνια – Η νέα «τρέλα» κοστίζει 20.000€

Ένας νέος και καινοτόμος τρόπος παρουσίασης των γάμων κάνει την εμφάνισή του στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς ένας δημιουργός βίντεο αποφάσισε να μετατρέψει το κλασικό wedding

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γλυκερία: Ακύρωσε συναυλία στη Χαλκιδική υπό τον φόβο εκτεταμένων επεισοδίων

Την προγραμματισμένη για απόψε, Σάββατο 23/8, συναυλία της στο Φεστιβάλ Σάνης ακύρωσε η Γλυκερία. Με μία ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, η ομάδα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Απαιτείται ενημέρωση από τον πρωθυπουργό για τις εξελίξεις στις σχέσεις Λιβύης – Τουρκίας

Στο θέμα των σχέσεων Λιβύης – Τουρκίας και των διπλωματικών παρεμβάσεων της Ελλάδας, αναφέρεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανακοίνωσή του, ζητώντας άμεση ενημέρωση από τον πρωθυπουργό.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αστυνομική επιχείρηση στον Ασπρόπυργο – Συνελήφθησαν 14χρονος και 17χρονος που αναζητούνταν για ληστεία

Επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αττικής, πραγματοποιήθηκε σε οικισμούς του Ασπροπύργου, όπου εντοπίστηκαν δύο κυνηγετικά όπλα και πλήθος φυσιγγίων, ενώ συνελήφθησαν 14χρονος

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >