AD

Σοφία Βεργκάρα & Τζο Μανγκανιέλο | Πως θα μοιραστεί η περιουσία των 220 εκ. δολαρίων

Την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο μετά από επτά χρόνια γάμου ανακοίνωσαν η Σοφία Βεργκάρα και ο Τζο Μανγκανιέλο, πριν μερικές μέρες. To πως θα μοιράσουν την περιουσία τους είναι άλλη υπόθεση

Το ζευγάρι αποκάλυψε τον χωρισμό του σε μια κοινή δήλωση που έκανε στην ιστοσελίδα PageSix, στην οποία αναφέρει: «Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπούν και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή αυτή τη στιγμή, καθώς μπαίνουμε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας».

Αν και δεν έχουν ακόμη μοιραστεί τον λόγο του χωρισμού τους, πηγή από το περιβάλλον τους είπε ότι το τελευταίο διάστημα είχαν αρχίσει να απομακρύνονται: «Η Σοφία και ο Τζο έχουν απομακρυνθεί εδώ και λίγο καιρό και παίρνουν κάποια απόσταση ο ένας από τον άλλον για να σκεφτούν το μέλλον τους».

Άλλες πηγές από το περιβάλλον τους μίλησαν για διαφωνίες του ζευγαριού στο ζήτημα ενός παιδιού. Μάλιστα, ισχυρίστηκαν πως ο ηθοποιός ήταν εκείνος που επιθυμούσε να κάνει ένα παιδί, με τη Σοφία Βεργκάρα, η οποία έχει ήδη έναν γιο, τον 30χρονο Μανόλο, να αρνείται πεισματικά.

Φίλοι της σταρ δήλωσαν με τη σειρά τους στην PageSix, πως η Σοφία Βεργκάρα αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τη ζωή της στο έπακρον, αφού πριν «ασφυκτιούσε στον γάμο της».

«Η Σοφία απολαμβάνει τη ζωή της. Περνάει επιτέλους χρόνο με τους φίλους της, μετά από μία σχέση, στην οποία ασφυκτιούσε, με έναν σύζυγο που ήταν ελάχιστα υποστηρικτικός», αναφέρει η πηγή από το περιβάλλον της.

Παρακάτω συνεχίζει λέγοντας: «Η Σοφία ήταν πάντα εκεί να φροντίζει τον Τζο, ενώ η καριέρα του δεν ήταν ποτέ εκείνη που ήταν, όταν γνωρίστηκαν. Νομίζω πως ένιωσε ότι απειλείται από την επιτυχία της και τη χαρά της για τη ζωή».

Το προγαμιαίο συμβόλαιο

Και οι δύο διασημότητες έχουν εκφράσει την επιθυμία τους για έναν φιλικό χωρισμό, αλλά τα οικονομικά ζητήματα μπορεί να αποτελέσουν πρόκληση, δεδομένου ότι διακυβεύονται 100 εκατομμύρια δολάρια σε ένα προγαμιαίο συμβόλαιο που υπέγραψαν πριν από χρόνια.

Πριν από τον γάμο τους, οι δύο ηθοποιοί συμφώνησαν αμοιβαία σε ένα προγαμιαίο συμβόλαιο για την προστασία των περιουσιακών τους στοιχείων σε περίπτωση διαζυγίου. Τον Μάιο, η Βεργκάρα επιβεβαίωσε αυτή τη συμφωνία στο «The Howard Stern Show». Σύμφωνα με τον δικηγόρο διαζυγίου Frederic J. Siegel, το πιθανό αποτέλεσμα θα είναι ότι κάθε συμβαλλόμενο μέρος θα διατηρήσει ό,τι κατέχει και έχει κερδίσει κατά τη διάρκεια του γάμου του.

Το βασικό ερώτημα που τίθεται όμως είναι: ποια είναι η ατομική τους καθαρή αξία; Η περιουσία της Σοφία Βεργκάρα ξεπερνάει εκείνη του Τζο Μανγκανιέλο, με εκτιμώμενη καθαρή αξία περίπου 180 εκατομμύρια δολάρια, έναντι 40 εκατομμυρίων δολαρίων του.

Μια άλλη πτυχή που πρέπει να εξεταστεί είναι η συζυγική τους περιουσία, καθώς το ζευγάρι είχε μετακομίσει στο Μπέβερλι Χιλς το 2015. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ακίνητο ανήκει στην Κολομβιανή ηθοποιό, αλλά η αβεβαιότητα περιβάλλει το σημερινό καθεστώς ιδιοκτησίας και τους όρους αγοράς του, δεδομένου ότι είχε καταχωρηθεί προς πώληση.

Εκτός από τα οικονομικά ζητήματα, μένει να καθοριστεί και η τύχη του αγαπημένου τους τσιουάουα, καθώς είχαν υιοθετήσει μαζί το σκυλάκι.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Στη Γαλλία ο Νίκος Δένδιας για την καθέλκυση της φρεγάτας FDI HN «Φορμίων»

Στη Γαλλία βρίσκεται, σήμερα, Τέταρτη 4 Ιουνίου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δημήτριο Χούπη και τον αρχηγό ΓΕΝ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Χάρης Ρώμας: «Δεν είχαμε σκοπό να κάνουμε reunion, θα είναι σαν να απομιμούμαι την ιδέα του Γιώργου Καπουτζίδη»

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών για τη νέα σειρά που ετοιμάζει με την ΕΡΤ, αλλά και για το reunion του «Κωνσταντίνου

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Λιβυκό Πρακτορείο Ειδήσεων: Η Βουλή της Λιβύης συστήνει επιτροπή για τη μελέτη του «τουρκολιβυκού μνημονίου»

Η Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης αποφάσισε να συστήσει μια τεχνική επιτροπή για την εξέταση του παράνομου «τουρκολιβυκού μνημονίου» που αφορά την οριοθέτηση θαλάσσιων ζωνών

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ελεονώρα Μελέτη: «Απευθύνθηκα σε ειδικό, έβλεπα ότι δεν είμαι αυτή που ήμουν κι αυτή που θα ήθελα να είμαι»

Η Ελεονώρα Μελέτη εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» με την Ελένη Τσολάκη. Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ρωτήθηκε για τη μητρότητα, την ψυχική υγεία

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κ. Χατζηδάκης για Basket League: Η κυβέρνηση θέλει να προστατεύσει το μπάσκετ – Τι είπε για την κοινωνική κατοικία

«Eμείς περιμένουμε, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός του μπάσκετ να συμφωνήσουν πάνω σε συγκεκριμένες θέσεις… Με άλλα λόγια, οι δύο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΗΠΑ: Ο Σον Κομπς πλήρωσε 100.000 δολάρια για να αποκρύψει το βίντεο κακοποίησης της Κ. Βεντούρα – Νέες αποκαλύψεις στη δίκη του ράπερ

Ο Σον Κομπς (Sean “Diddy” Combs), γνωστός μουσικός παραγωγός και επιχειρηματίας, φέρεται να πλήρωσε 100.000 δολάρια σε φύλακα ασφαλείας για να αποκρύψει το σοκαριστικό βίντεο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >