AD

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Αισθάνθηκα ότι δεν θέλω να μας ενώνει ένα παιδί με τον σύντροφο μου»

“Ξεχωρίζω την αγάπη από το “είσαι αίμα μου”. Στο συντροφικό θέλω τον άνδρα για μένα, όχι να έχουμε ένα παιδί” δηλώνει η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Την Άριελ Κωνσταντινίδη υποδέχθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου στο πλατό της εκπομπής Power Talk, το απόγευμα της Παρσκευής, στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για την απόφαση να φέρει στον κόσμο ένα παιδί σε ηλικία 53 ετών με δανεικό ωάριο και δότη σπέρματος.

Ειδικότερα, η Άριελ Κωνσταντινίδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήθελα να καταλάβω αν μιλάει ο εγωισμός του συντρόφου μου, για το ότι θέλει να κάνουμε ένα παιδί μαζί. Έτσι λειτουργούμε όλοι, κακά τα ψέματα. Λειτουργούμε ερωτευμένοι «να κάνουμε και ένα παιδί μαζί», «να κάνουμε μια εταιρεία μαζί», «να κάνουμε κάτι για να μας ενώνει για πάντα». Σε μένα λοιπόν ήρθε το κεφάλι μου και η καρδιά μου ότι… όχι, θέλω έναν άνδρα για μένα και όχι να μας ενώνει ένα παιδί».

«Κατάλαβα ότι αυτό είχε να κάνει με το πως θα σε δεσμεύσω, με το πως θα σε ‘χω για πάντα. Όπως και γω μπορεί να ‘χα το σκεπτικό, «να πάρουμε έναν σκύλο μαζί» για να έχουμε κάτι να μας ενώνει».

«Θέλω να πω πως εγώ την αγάπη την ξεχωρίζω από το «είσαι αίμα μου». Στο συντροφικό θέλω τον άνδρα για μένα, όχι να έχουμε ένα παιδί. Θέλω να τον δένει μαζί μου η αγάπη και όχι να είναι μαζί μου για το παιδί, για την εταιρεία, για το ότι έχουμε κοινά συμφέροντα ή για οτιδήποτε. Για μένα. Και για τα παιδιά αλλά να είναι ο πατέρας που πραγματικά τα νοιάζεται, όχι να ‘ναι ένας μοχλός για να εκβιάζεις ή για τον εγωισμό σου για να είμαστε μαζί» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Άριελ Κωνσταντινίδη στο Power Talk με την Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ.

Πηγή: zappit.gr

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Εφυγε από τη ζωή ο Νικόλαος Εμμ. Παπαδάκης, «ψυχή» του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος»

Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» ανακοίνωσε με βαθύτατη οδύνη την απώλεια του προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής και γενικού διευθυντή Νικολάου Παπαδάκη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Χατζηδάκης για Flyover: Στο 30% η πρόοδος των εργασιών με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2027

Μήνυμα επιτάχυνσης για τα μεγάλα έργα της Θεσσαλονίκης απέστειλε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Kωστής Χατζηδάκις, που επισκέφθηκε νωρίτερα το εργοτάξιο του Flyover στη Θεσσαλονίκη, με με

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σέρρες: Δημογραφικό, εργασιακά και επιχειρείν στο επίκεντρο επαφών κυβερνητικού κλιμακίου

Φορείς του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, το Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης, τον βρεφονηπιακό σταθμό της ΔΥΠΑ – Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης, την τοπική διεύθυνση του e-ΕΦΚΑ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Λ. Μενδώνη από ΔΕΘ: Οι συζητήσεις για τα Γλυπτά του Παρθενώνα προχωρούν, είναι σε πολλαπλά επίπεδα

Η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, μίλησε στο ΕΡΤnews, μετά την επίσκεψή της στο περίπτερο του Οργανισμού στη ΔΕΘ. Αναφέρθηκε αρχικά στην επίσκεψή της νωρίτερα στο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >