AD

Βουλαρινός για Μποφίλιου: «Ενόχλησε γιατί έγινε κατανοητό ότι κοροϊδεύω το μυαλό της κι όχι την εμφάνισή της»

«Γέλασα πάρα πολύ με αυτό το αυτάρεσκο του πράγματος και τη ματαιοδοξία που είναι αντικείμενο της σάτιρας», σχολίασε ο Μάνος Βουλαρινός.

Ο Μάνος Βουλαρινός, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Το ‘χουμε» και στη Φανή Πλατσατούρα, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν μετανιώνει για το σχόλιο που έκανε στη viral φωτογραφία της Νατάσσας Μποφίλιου, εξηγώντας ότι αυτό που ενόχλησε ήταν ότι σατίρισε το μυαλό της, κι όχι το σώμα της.

«Αν ρωτάς εμένα θα σου πω ότι δεν λέω χοντράδες. Αν ρωτάς άλλους μπορούν σου πουν ότι λέω πάρα πολλές χοντράδες. Όταν κάνεις πλάκα παίζεις πάντα στη γραμμή του οφσάιντ, οπότε εννοείται. Αλλά μετανιώνεις τόσο όσο, γιατί ξέρεις ότι δεν μπορείς να λειτουργείς στην ασφάλεια… πρέπει να παίζεις έτσι. Παίζοντας έτσι μετανιώσω όσο ένας ποδοσφαιριστής που χάνει μία ευκαιρία. Δεν γίνεται να τις βάλεις όλες», είπε αρχικά ο Μάνος Βουλαρινός.

Μετανιώνει για το σχόλιο στη Νατάσσα Μποφίλιου; Ο δημοσιογράφος απαντά: «Όχι, σε καμία περίπτωση. Ότι κρατάει την αναπνοή της; Πώς ήτανε χοντράδα ότι κρατάει την αναπνοή της; Αυτό που είπα για την Μποφίλιου ενόχλησε, γιατί έγινε κατανοητό ότι κοροϊδεύω το μυαλό της κι όχι την εμφάνισή της. Θέλω να πω ότι γέλασα πάρα πολύ με αυτό το αυτάρεσκο του πράγματος και τη ματαιοδοξία που είναι αντικείμενο της σάτιρας, από τότε που υπάρχει η σάτιρα. Θυμάσαι τον Σαρκοζί που έκανε μυτούλες για να φαίνεται πιο ψηλός στις φωτογραφίες, όλοι γελούσαν. Δεν είπε κανένας: δεν είναι σωστό να κοροϊδεύουμε τον Σαρκοζί που κάνει μυτούλες, γιατί δεν κοροϊδεύεις το ύψος του, αλλά τη ματαιοδοξία του».

Και πρόσθεσε: «Μου φάνηκε τρομερά αστείο το ότι κάποιος που είναι τραγουδιστής, μια τραγουδίστρια προβάλλει το σώμα της με μαγιό και ταυτόχρονα ρουφιέται κιόλας. Μου φάνηκε πάρα πολύ αστείο».

Όσο για τα σχόλια των χρηστών, ο Μάνος Βουλαρινός το αποδίδει σε τρεις κατηγορίες. «Πώς να το ξέρω αυτό στα μυαλά του καθενός. Μπορεί κάποιοι να πρόβαλλαν τον εαυτό τους και τη δική τους ματαιοδοξία και να αισθάνθηκαν ότι κοροϊδεύοντας τη ματαιοδοξία της σταρ, κοροϊδεύω τη δική τους ματαιοδοξία γιατί είναι κάτι που κάνουν οι ίδιοι. Το δεύτερο είναι ότι βρήκαν κάποιοι άνθρωποι που έχω δυσαρεστήσει στο παρελθόν, γιατί η δουλειά μου είναι να δυσαρεστώ, βρήκαν την ευκαιρία να μου την πέσουν, άλλοι είναι για πολιτικούς λόγους -υπερασπίστηκαν τη συντρόφισσα», κατέληξε.

Πηγή: zappit.gr

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΕΛΣΤΑΤ: 301 πράξεις υιοθεσίας σημειώθηκαν στη χώρα το 2024 – Αύξηση 6% από την προηγούμενη χρονιά

Σε 301 ανήλθαν πέρυσι οι πράξεις υιοθεσίας στη χώρα, έναντι 284 το 2023, παρουσιάζοντας αύξηση 6%. Οι υιοθεσίες θηλέων ανήλθαν σε 129 και οι υιοθεσίες

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μικ Τζάγκερ: Στην Ελλάδα ο τραγουδιστής – Έμεινε για τρεις ημέρες στα Χανιά

Ο Μικ Τζάγκερ, ο εμβληματικός frontman των Rolling Stones, βρέθηκε για τρεις ημέρες στα Χανιά, απολαμβάνοντας την ελληνική φιλοξενία και εξερευνώντας αρχαιολογικούς χώρους της Κρήτης.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η Κίνα έστειλε τρεις αστροναύτες και τέσσερα ποντίκια στον διαστημικό σταθμό Τιανγκόνγκ

Η αποστολή Shenzhou-21 σηματοδοτεί ένα ακόμη ορόσημο στις ολοένα και πιο φιλόδοξες διαστημικές προσπάθειες της Κίνας. Εκτοξεύτηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, 31 Οκτωβρίου, με

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Γ. Στρατάκος αρνήθηκε πως άσκησε πίεση για τον «Φραπέ» – «O οργανισμός δεν ήταν στις αρμοδιότητες μου»

Ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Στρατάκος κατέθεσε σήμερα στην εξεταστική επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ στη Βουλή. Ο πρώην γενικός γραμματέας του ΥΠΑΑΤ, κατά την κατάθεση του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η κηδεία του 39χρονου στα Βορίζια – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των εμπλεκομένων

Σε κλίμα οδύνης αποχαιρέτησαν στα Βορίζια του Δήμου Φαιστού, οικογένεια, συγγενείς και φίλοι, τον 39χρονο που έχασε τη ζωή του στη διάρκεια του μακελειού το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >