AD

Βλάβη στο τηλεδιοικούμενο δίκτυο του ΟΣΕ λόγω δολιοφθοράς – Πλήρης αποκατάσταση σε λιγότερο από 18 ώρες

Οι Σιδηρόδρομοι Ελλάδος ενημερώνουν το επιβατικό κοινό ότι χθες το πρωί, στις 05:45, παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα στο τηλεδιοικούμενο τμήμα από την έξοδο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Θήβας έως τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Δαύλειας.

Η βλάβη είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή επικοινωνίας, την απώλεια απεικόνισης και τη μη δυνατότητα χειρισμών στους ενδιάμεσους σταθμούς.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν τα συνεργεία της αναδόχου εταιρείας προκειμένου να αποκαταστήσουν το τεχνικό πρόβλημα, ενώ παράλληλα το προσωπικό κυκλοφορίας προχώρησε στις απαιτούμενες ενέργειες για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Με συντονισμένες προσπάθειες όλων των εμπλεκόμενων συνεργείων, επετεύχθη πλήρης αποκατάσταση σε λιγότερο από 18 ώρες, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβάντος η κυκλοφορία διεξήχθη με αυστηρή τήρηση των κανόνων του Γενικού Κανονισμού Κυκλοφορίας.

Στο σημείο που εντοπίστηκε η βλάβη, μετέβη τεχνικό κλιμάκιο για αυτοψία. Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι είχε προηγηθεί ενέργεια δολιοφθοράς, καθώς οι οπτικές ίνες είχαν κοπεί με ψαλίδι. Κάτι που προκύπτει από το φωτογραφικό υλικό που παραδόθηκε στην Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο της διερεύνησης του περιστατικού.

Ο ΟΣΕ θα συνεχίσει να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και την αδιάλειπτη λειτουργία του σιδηροδρομικού δικτύου.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κομισιόν: Σε αναμονή της απόφασης Τραμπ για την απαλλαγή της Ουγγαρίας από την εισαγωγή ρωσικής ενέργειας

«Πρέπει πρώτα να δούμε τη δημοσίευση της αμερικανικής απαλλαγής, ώστε να γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει συμφωνηθεί» καθώς «υπήρξαν αντικρουόμενες αναφορές από τις δύο πλευρές σχετικά

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ο Τραμπ κηρύσσει Εβδομάδα Αντικομμουνισμού και απειλεί με παρακράτηση μισθών εν μέσω shutdown

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξέδωσε διακήρυξη με την οποία ανακήρυξε την ερχόμενη εβδομάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες ως «Εβδομάδα Αντικομμουνισμού», εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση κατά των

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Στον Λευκό Οίκο ο Αλ Σάρα για τη συνάντηση με τον Τραμπ – Προτεραιότητα η οριστική άρση των κυρώσεων

Ο πρόεδρος της Συρίας έφτασε στον Λευκό Οίκο σε μια ιστορική επίσκεψη-την πρώτη που πραγματοποιεί ποτέ ηγέτης της χώρας στην αμερικανική πρωτεύουσα. Ο Αλ Σάρα,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ινδία: Iσχυρή έκρηξη κοντά στο Κόκκινο Φρούριο στο Νέο Δελχί – Τουλάχιστον οκτώ νεκροί

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σήμερα, Δευτέρα (10/11) κοντά στο Κόκκινο Φρούριο, ένα από τα πιο εμβληματικά μνημεία του Νέου Δελχί, σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή της πρωτεύουσας

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >