AD

Ιάπωνας ξόδεψε χιλιάδες ευρώ για να «μεταμορφωθεί» σε σκύλο

Εκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση ως σκύλος ράτσας μπόρντερ κόλεϊ

 

Ένας Ιάπωνας που ξόδεψε χιλιάδες ευρώ για να μεταμορφωθεί σε σκύλο ράτσας μπόρντερ κόλεϊ έκανε πρόσφατα την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, με την κάμερα ενός γερμανικού τηλεοπτικού καναλιού να καταγράφει το ντεμπούτο του στους δρόμους και τις αντιδράσεις ανθρώπων και ζώων στην άκρως ρεαλιστική στολή του.

Σε προηγούμενα βίντεο που είχε ανεβάσει στο κανάλι του στο YouTube ο εκκεντρικός άνδρας, γνωστός με το παρατσούκλι «Tόκο», εμφανίζεται να παίζει σε μια αυλή σπιτιού πεσμένος στα τέσσερα και να εκτελεί διάφορα κόλπα με αντάλλαγμα λιχουδιές.

Όπως φαίνεται όμως, ο «Τόκο» θεώρησε κατάλληλη τη στιγμή να μοιραστεί τη νέα του εμφάνιση και με άλλους, και έτσι βγήκε στον δρόμο με τη συνοδό του για να κάνει τη βόλτα του όπως κάθε… κανονικό σκυλί.

Στο υλικό που δημοσίευσε στο κανάλι του με τίτλο «Θέλω να γίνω ζώο», ο Τόκο περπατάει σε πάρκο με λουρί, μυρίζει άλλα σκυλιά και κυλιέται στο έδαφος. Η εμφάνιση του αλλόκοτου «κόλεϊ» προσέλκυσε το ενδιαφέρον και την περιέργεια πολλών περαστικών αλλά και τετράποδων, όπως μπορεί να δει κανείς στα πλάνα.

«Έγινα κόλεϊ, εκπληρώνοντας ένα όνειρο που είχα από παιδί» αναφέρουν οι υπότιτλοι στο ξεκίνημα του βίντεο, που έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές.

Στο κανάλι του στο YouTube, o Tόκο εξηγεί (γραπτώς, αφού δεν μιλάει ποτέ στα βίντεό του) ότι είχε πάντα την επιθυμία να ζήσει ως ζώο, και γι’ αυτό επέλεξε να επενδύσει σε μια στολή σκύλου. Όπως επισημαίνει, ο λόγος που κρύβει την ταυτότητά του ως άνθρωπος και δεν δείχνει το πρόσωπό του είναι επειδή δεν θέλει να τον κρίνει ο κοινωνικός του περίγυρος.

«Δεν θέλω να γίνουν γνωστά τα χόμπι μου, ιδίως σε ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι επαγγελματικά» είχε πει πέρυσι στην Daily Mail, προσθέτοντας ότι η επιθυμία του να μεταμορφωθεί σε ζώο θεωρείται παράξενη από πολλούς.

Σε παλαιότερα βίντεο που τον έδειχναν να παίζει σε αυλή σπιτιού, ο Τόκο έγραφε ότι αισθανόταν νευρικότητα και λίγο φόβο βγαίνοντας έξω με τη στολή του, ωστόσο πρόκειται για κάτι που ονειρευόταν να κάνει από παιδί.

Η ιαπωνική εταιρεία Zeppet, που κατασκευάζει στολές για διαφημιστικά σποτ και ταινίες, χρειάστηκε 40 ημέρες για να δημιουργήσει τη ρεαλιστική στολή του Ιάπωνα, που κόστισε πάνω από 12 χιλιάδες ευρώ.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ από σήμερα έως και την Παρασκευή

Το χρηματικό ποσό των 75.027.009,91 ευρώ θα κατατεθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς 86.814 δικαιούχων, από σήμερα Δευτέρα έως και την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο των

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Χονγκ Κονγκ: Εμπορευματικό αεροσκάφος εξετράπη από τον διάδρομο και προσέκρουσε σε όχημα

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, όταν εμπορευματικό αεροσκάφος, κατά τη διαδικασία προσγείωσης, συγκρούστηκε με όχημα εδάφους και εξετράπη από τον

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πηλιχού για Φιλιππίδη: «Αν κάποιος όντως φοβάται κάτι, αποφεύγει να εκθέσει τον εαυτό του στον φόβο»

Με αφορμή την παράσταση στην οποία και πρωταγωνιστεί για δεύτερη σεζόν, η Ιωάννα Πηλιχού παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γεραπετρίτης για την εκλογή Ερχιουρμάν: Νέο κεφάλαιο ελπίδας και προσδοκίας για την επανένωση της Κύπρου

«Η βούληση των Τουρκοκυπρίων να αναδείξουν ως νέο ηγέτη τους τον Τουφάν Ερχιουμάν ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο ελπίδας και προσδοκίας για την επανένωση του νησιού

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΕΝΦΙΑ: Ποιοι και πόσοι φορολογούμενοι θα δουν μικρότερο εκκαθαριστικό το 2026

Ελαφρύτερο λογαριασμό ΕΝΦΙΑ θα λάβουν το 2026 περισσότεροι από 1 εκατ. φορολογούμενοι οι οποίοι έχουν την κύρια κατοικία τους σε οικισμούς έως 1.500 κατοίκους, περίπου

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >