AD

Έχασε τη ζωή της, λίγο μετά τον γάμο της με τον Αλέξη Κούγια

Ο Αλέξης Κούγιας, πριν τον γάμο του με την Εύη Βατίδου, με την οποία απέκτησε και δύο παιδιά, ήταν παντρεμένος με μια πανέμορφη γυναίκα, με καταγωγή από την Ιταλία και το Ισραήλ.

Όπως είχε υπογραμμίσει ο δικηγόρος, πριν από λίγους μήνες, στο “Ενώπιος Ενωπίω” “την είχε βαφτίσει χριστιανή η Μαρινέλλα, η οποία και μας πάντρεψε. Ήταν παρόντες και οι γονείς μου. Ήμασταν εγώ 32 κι εκείνη 26. Έπειτα από λίγο έγινε ένα ατύχημα κι έχασε τη ζωή της. Λίγους μήνες μετά τον γάμο”.

Μετά την απώλεια της πρώτης συζύγου του, ο Αλέξης Κούγιας στάθηκε ξανά στα πόδια του με εργασιοθεραπεία, ενώ είχε φύγει από το σπίτι που έμεναν στην Εκάλη και έμεινε δέκα χρόνια σε ένα ξενοδοχείο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, δίπλα από τα δικαστήρια και παράλληλα χρησιμοποιούσε έναν χώρο του γραφείου του ως υπνοδωμάτιο.

 

Η απώλεια που στιγμάτισε τον Αλέξη Κούγια

“Δεν πήγα ποτέ στο σπίτι μου στην Πολιτεία να πάρω τα πράγματά μου, τα οποία υπάρχουν ακόμη και σήμερα εκεί. Και μάλιστα αυτοί που αγόρασαν αργότερα το σπίτι, με ενημέρωσαν να πάω να πάρω τα κοστούμια μου και τις φωτογραφίες. Την επόμενη μέρα πήγα και πήρα ένα κοστούμι και εσώρουχα και κοιμόμουν στο ξενοδοχείο. Ήταν σοκ για μένα η απώλεια της συζύγου μου που κράτησε 20 χρόνια“ κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σία Κοσιώνη: «Δεν πρέπει να καταπιέζεις τα συναισθήματα σου και να είσαι ένα κούτσουρο χωρίς ψυχή απέναντι στον τηλεθεατή»

Η Σία Κοσιώνη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα όπως είδαμε το πρωινό της Παρασκευής στο πρόγραμμα του Alpha. Μεταξύ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μάρα Ζαχαρέα: «Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ είναι πιο ωραία από κοντά, ψηλή, αδύνατη, με γόβα στιλέτο»

Η Μάρα Ζαχαρέα μίλησε στο Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα, όταν την συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο δημοσιογράφος ρώτησε μεταξύ άλλων την παρουσιάστρια του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Διδυμότειχο: Ένας νεκρός από σύγκρουση φορτηγού με Ι.Χ.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα στις 5.30 περίπου στον κόμβο Θυρέας επι του κάθετου οδικού άξονα Αρδανίου – Ορμενίου όταν συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά ένα φορτηγό με κατεύθυνση

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Στις 3 Δεκεμβρίου η παρουσίαση του βιβλίου του Αλ. Τσίπρα, «Ιθάκη»

Την παρουσίαση του βιβλίου του Αλ. Τσίπρα “Ιθάκη” την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025 ανακοίνωσαν οι εκδόσεις Gutenberg. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Παλλάς (Αθήνα-Βουκουρεστίου

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >