AD

Δείτε βίντεο: Ο Σταύρος Μπαλάσκας έδειξε το στήθος του on air – «Δεν θέλω να το δείχνω, ούτε θα κόψω τις τρίχες»

Σε μια αναπάντεχη αποκάλυψη προχώρησε ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας, κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Το Πρωινό” στον ΑΝΤ1 την Παρασκευή.

Η συζήτηση πυροδοτήθηκε από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος ανέφερε ότι ο Γιώργος Καλλιακμάνης έχει παρουσιαστεί «γυμνός σε άλογο να μαζέψει τη σοδιά», προκαλώντας τον Μπαλάσκα να αντιδράσει. Ο Λιάγκας δήλωσε προς τον Μπαλάσκα ότι «υπάρχει απαίτηση να σε δουν σε αγροτικές εργασίες», γεγονός που οδήγησε σε ένα χιουμοριστικό διάλογο μεταξύ των δύο. Η απάντηση του Μπαλάσκα ήταν: «Ο Καλλιακμάνης δεν έχει κάτι που έχω εγώ», και αμέσως μετά προχώρησε στην αποκάλυψη του κορμού του σηκώνοντας τη μπλούζα του. «Είμαι τίγκα στην τρίχα,» σχολίασε αστειευόμενος ο πρώην αστυνομικός, αφήνοντας τα μέλη του πάνελ να αναφωνήσουν αιφνιδιασμένα: «Ω Θεέ μου το είδαμε κι αυτό».

Προχωρώντας στην αποκάλυψή του, ο Μπαλάσκας ανέφερε ότι «είμαι δασύτριχος. Στην παραλία έτσι δεν βγαίνω; Γι’ αυτό δεν γουστάρω να δείχνω το σώμα μου αλλά δεν θέλω και να τις κόψω», προσφέροντας μια προσωπική άποψη για την εξωτερική του εμφάνιση και τις επιλογές του. Αυτή η άκρως διασκεδαστική στιγμή επιβεβαίωσε την ικανότητα του πάνελ να συντηρεί το ενδιαφέρον του κοινού με χιούμορ και χαλαρή διάθεση, ενώ το βίντεο της εκπομπής έγινε γρήγορα αντικείμενο συζήτησης στα κοινωνικά δίκτυα.

Δείτε βίντεο:

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ικανοποίηση στην Τουρκία στον απόηχο της συνάντησης Τραμπ με Ερντογάν – Ποια τα «αγκάθια» που παραμένουν

Πανηγυρικό είναι το κλίμα στην Τουρκία μετά τη συνάντηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βόλος: Νέα αναβολή στη δίκη των τριών κατοίκων Σταγιατών – Ορίστηκε για τις 26 Ιανουαρίου 2026

Για πέμπτη φορά αναβλήθηκε σήμερα η δίκη των τριών κατοίκων των Σταγιατών, οι οποίοι κατηγορούνται για κατάληψη του παλιού Δημοτικού Σχολείου του χωριού και για

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σκληρή Κόντρα Κυβέρνησης–ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αλληλοκατηγορίες για Μυλωνάκη και Χνάρη

Σε υψηλούς τόνους ανεβαίνει η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ, με επίκεντρο τις καταθέσεις των μαρτύρων στην εξεταστική επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

FT: Ο Μπλερ επιδιώκει να αναλάβει σημαντικό ρόλο στη Γάζα στο πλαίσιο του ειρηνευτικού σχεδίου Τραμπ

Ο πρώην Πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ, επιδιώκει να αναλάβει ηγετικό ρόλο στη διοίκηση της μεταπολεμικής Γάζας, στο πλαίσιο ενός ειρηνευτικού σχεδίου που καταρτίζεται από

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >