AD

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Διαξιφισμοί και αντιπαράθεση με αιχμή τον Μυλωνάκη

Αντιπαράθεση ανάμεσα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση προκάλεσε το θέμα της κλήτευσης του Γιώργου Μυλωνάκη στην Εξεταστική Επιτροπή.
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης ζήτησαν η κατάθεση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ να γίνει άμεσα, κάτι που απέρριψε η κυβερνητική πλειοψηφία.

Ο εισηγητής της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης τόνισε ότι «κλείνοντας τον κύκλο 2019- 2025, θα δούμε ξανά τον κατάλογο των μαρτύρων και είναι δεδομένο ότι δεν θα προστεθεί μόνον ο κ. Μυλωνάκης. Θα προστεθούν και άλλοι μάρτυρες».

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νίκος Ανδρουλάκης. «Ο Μυλωνάκης δεν έρχεται γιατί η πλειοψηφία της Νέας Δημοκρατίας στην Εξεταστική Επιτροπή μπλόκαρε την άμεση κλήση του. Τι είδους κωμωδία είναι αυτή; Περιμένοντας τον κύριο Μυλωνάκη σε σκηνοθεσία του κυρίου Μητσοτάκη; Θα περιμένουμε και άλλο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Μαρινάκης απάντησε στις αιτιάσεις αντιπολίτευσης περί προσχηματικής κίνησης του Γιώργου Μυλωνάκη. «Ο λόγος που επέλεξε να στείλει αυτή την επιστολή πριν από την παρέλευση αυτού του μήνα είναι γιατί έχουμε δει ότι έχει κολλήσει η βελόνα στην αντιπολίτευση και ειδικά στο ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν θέλει να ακούσει τι λένε πραγματικά οι μάρτυρες στην εξεταστική επιτροπή. Οι καταθέσεις έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Δείχνουν ότι κάθε άλλο παρά διάθεση συγκάλυψης έχει η κυβέρνηση μέχρι τώρα. Επιμένουν και λένε πότε θα καταθέσει ο Μυλωνάκης, πότε θα καταθέσει το Μυλωνάκη.

Την άμεση κλήση Μυλωνάκη ζήτησαν και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Στην κατάθεσή του ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Δημήτρης Μελάς, ο οποίος αναφέρεται σε αρκετούς διαλόγους στη δικογραφία, τόνισε ότι ποτέ δεν έκανε κάποια παράνομη πληρωμή.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πολιτική αντιπαράθεση για την απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι – Η αντιπολίτευση ζητά να ικανοποιηθεί το αίτημα του

Πολιτική ένταση συνεχίζει να προκαλεί το θέμα της απεργίας πείνας του Πάνου Ρούτσι στο Σύνταγμα. Η αντιπολίτευση ζητά να ικανοποιηθεί το αίτημα του, με την κυβέρνηση να

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δ. Παπαστεργίου: Είμαστε από τις πρώτες χώρες που θα ενσωματώσουν την ευρωπαϊκή προσέγγιση ageverification στο «KidsWallet»

Την Εκτελεστική Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Τεχνολογική Κυριαρχία, την Ασφάλεια και τη Δημοκρατία, Χένα Βιρκούνεν υποδέχθηκε σήμερα ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ο Νετανιάχου συγχαίρει τις ναυτικές δυνάμεις για την αναχαίτιση του στολίσκου για τη Γάζα

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου εξήρε σήμερα τις ισραηλινές ναυτικές δυνάμεις για την αναχαίτιση που έκαναν σε διεθνή στολίσκο που προσπαθούσε να σπάσει τον ισραηλινό

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Διαξιφισμοί και αντιπαράθεση με αιχμή τον Μυλωνάκη

Αντιπαράθεση ανάμεσα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση προκάλεσε το θέμα της κλήτευσης του Γιώργου Μυλωνάκη στην Εξεταστική Επιτροπή. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης ζήτησαν η κατάθεση του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΕΟΔΥ: Δύο σοβαρά κρούσματα γρίπης σε μία εβδομάδα – Αυξήθηκαν οι μολύνσεις από κορονοϊό

Στην εβδομαδιαία έκθεση του ΕΟΔΥ για τις αναπνευστικές λοιμώξεις δεν καταγράφεται κανένας θάνατος από COVID-19. Σύμφωνα με τα στοιχεία για την εβδομάδα 22-28 Σεπτεμβρίου καταγράφηκαν

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >