AD

Σάκης Αρσενίου: «Στο σπίτι δεν κάνω δουλειές, προλαβαίνει και τις κάνει η γυναίκα μου»

Με αφορμή την έναρξη των μουσικών του εμφανίσεων μαζί με τον Στάθη Ξένο και τον Βαλάντη, ο Σάκης Αρσενίου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιδηρόπουλο.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής μίλησε για την προσωπική του ζωή, τις επαγγελματικές του εμπειρίες και τις οικογενειακές του φιλοδοξίες. Συζητώντας για το παρελθόν του, ο Σάκης Αρσενίου ανέφερε με ειλικρίνεια: «Έχω κάνει πολλά επαγγέλματα στο παρελθόν, πέρα από το τραγούδι. Έχω δουλέψει εισπράκτορας ΚΤΕΛ, έχω δουλέψει σε λαϊκή». Αυτή η ποικιλομορφία στις εμπειρίες του παρέχει μια γεύση της πολύπλευρης ζωής του καλλιτέχνη πριν καθιερωθεί στη σκηνή. Όσον αφορά τις οικιακές δουλειές, ο τραγουδιστής ήταν εξίσου ανοιχτός, δηλώνοντας πως προτιμά να αφήνει τα καθήκοντα αυτά στη σύζυγό του.

Όπως εξηγεί: «Στο σπίτι δεν κάνω δουλειές, όχι. Εντάξει, ό,τι χρειαστεί θα βοηθήσω αλλά δεν το κάνω, όχι επειδή δεν θέλω να βοηθήσω αλλά προλαβαίνει και τα κάνει η γυναίκα μου». Αυτή η παραδοχή συνδυάζεται με την αναγνώριση της ορισμένης ακαταστασίας στον χαρακτήρα του. Οικογενειακά, ο Σάκης Αρσενίου μοιράστηκε την επιθυμία του να διευρύνει την οικογένειά του, χωρίς όμως να βιάζεται.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Θεός ξέρει αν θα μεγαλώσουμε την οικογένεια μας. Εννοείται πως εγώ θα ‘θελα να κάνουμε άλλο ένα παιδάκι αλλά δεν βιαζόμαστε, σιγά σιγά όλα». Η ειλικρίνειά του καταδεικνύει την αξία που δίνει στον χρόνο και τη φυσική ροή των πραγμάτων. Μέσα από αυτές τις δηλώσεις, ο Αρσενίου αναδεικνύεται ως ένας καλλιτέχνης που δεν φοβάται να αποκαλύπτει πτυχές της καθημερινότητάς του, παραμένοντας αυθεντικός και προσηλωμένος τόσο στην επαγγελματική του καριέρα όσο και στην προσωπική του ευτυχία.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τουρκία: Η ανάλυση του μαύρου κουτιού από τη συντριβή αεροσκάφους στη Γεωργία θα διαρκέσει τουλάχιστον δύο μήνες

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Γιάσαρ Γκιουλέρ, δήλωσε τη Δευτέρα ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο μήνες για να εξαχθούν τα αρχικά συμπεράσματα και να αναλυθεί

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γεωργιάδης: Η έλλειψη νοσηλευτών το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΕΣΥ

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέρθηκε στις μεγάλες προκλήσεις που απασχολούν το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), τονίζοντας την «έλλειψη νοσηλευτών ως το μεγαλύτερο πρόβλημα» κατά

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ψηφιακό ευρώ: Πιλοτική εφαρμογή από το 2027, πλήρης κυκλοφορία το 2029

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) προχωρά συστηματικά στην τεχνική προετοιμασία για το ψηφιακό ευρώ, όπως τόνισε σήμερα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Piero Cipollone, μέλος του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βορίζια: Σε κατ` οίκον περιορισμό ο 23χρονος, αναζητείται ο ηθικός αυτουργός και ο κατασκευαστής της βόμβας – Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αύριο στο Ηράκλειο

Δεν συμφώνησαν ανακριτής και εισαγγελέας αν ο 23χρονος τοποθέτησε την βόμβα που αναζωπύρωσε τη βεντέτα, η οποία κόστισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους στα Βορίζια.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >