Ο Δημήτρης Πετρόπουλος, ο αγαπημένος ηθοποιός που υποδύθηκε τον «Πρωθυπουργό» στη θρυλική σειρά του Mega, Παρά Πέντε, μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή BreakFast@Star και στον Ηλία Σκουλά για το ενδεχόμενο επανένωσης της σειράς, που αναμένεται με ανυπομονησία από το κοινό. «Έχει γίνει κρούση από τον Γιώργο Καπουτζίδη για το reunion του Παρά Πέντε.
Έχουν περάσει 20 χρόνια και σήμερα με σταμάτησαν τέσσερις φορές να με ρωτήσουν για τη σειρά. Οφείλει το κοινό κάποια πράγματα στο Παρά Πέντε, όπως και το Παρά Πέντε στο κοινό. Δε σου δίνει την αγάπη του έτσι», ανέφερε ο κ. Πετρόπουλος, υπογραμμίζοντας τη διαρκή δημοτικότητα της σειράς. Η αίσθηση που άφησε το Παρά Πέντε είναι αντικείμενο συζήτησης ακόμα και μετά από δύο δεκαετίες. Ο κ. Πετρόπουλος σημείωσε πως «δεν περίμενα 20 χρόνια μετά να ακούγεται αυτή η σειρά. Ο κακός πάντα δημιουργεί μία σχέση γοητείας. Έμαθα ότι ήμουν πρωθυπουργός όταν το έμαθε και όλος ο κόσμος, απλώς είχα διαβάσει πρώτος το επεισόδιο», ενισχύοντας την εικόνα της έκπληξης και της προσμονής που συνοδεύει το έργο αυτό. Ο Γεράσιμος Μιχελής, ο οποίος συμμετείχε στη σειρά και έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι, κατείχε ξεχωριστή θέση στην καρδιά του κ. Πετρόπουλου.
Όπως αποκάλυψε, «ο Γεράσιμος ήταν το αποκούμπι μου δύο χρόνια, μόνο αυτόν είχα στη σειρά. Γιατί με ρωτάνε γιατί δεν κάναμε παρέα. Αφού δεν συναντηθήκαμε ποτέ και μία σκηνή με την Ντάλια στο γραφείο. Το ραντεβού με τον Γεράσιμο ήταν κάθε Σάββατο για δύο χρόνια. Τουλάχιστον δεν πόναγε ο Γεράσιμος, αυτή είναι η μικρή μου παρηγοριά». Η προοπτική της επανένωσης έχει αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον και την αγάπη για μια σειρά που σημάδεψε την ελληνική τηλεόραση, φέρνοντας τους ηθοποιούς και τους θεατές πιο κοντά σε μια πολυαναμενόμενη αναβίωση.