AD

Συγκινεί η Άννα Μπιθικώτση: «Σε ένα μαντήλι έχω το τελευταίο δάκρυ του πατέρα μου»

Η Άννα Μπιθικώτση, κόρη του εμβληματικού καλλιτέχνη Γρηγόρη Μπιθικώτση, βρέθηκε στο Στούντιο 4 και μοιράστηκε συγκλονιστικές στιγμές από τις τελευταίες ώρες της ζωής του πατέρα της, αποκαλύπτοντας ένα βαθιά προσωπικό και συναισθηματικό γεγονός.

Με αφορμή τη μεγάλη συναυλία προς τιμήν του αείμνηστου πατέρα της, η Άννα βρέθηκε καλεσμένη των Νάνσυς Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλου, το απόγευμα της Παρασκευής. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Άννα Μπιθικώτση άνοιξε την καρδιά της, αναφερόμενη στις δύσκολες στιγμές που έζησε στο πλευρό του πατέρα της στην εντατική.

Η συναισθηματική της εξιστόρηση περιέγραψε τις συνθήκες υγείας του Γρηγόρη Μπιθικώτση, όταν αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν συνεχώς. «Πάντα πήγαινα βράδυ στην εντατική, μετά τις 10 και καθόμουν μέχρι το πρωί», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η Άννα περιέγραψε την κατάσταση υγείας του πατέρα της, σημειώνοντας πως είχε υποστεί εγκεφαλικό και είχε να αντιμετωπίσει επιπλέον επιπλοκές όπως σηψαιμία και σπάσιμο ανευρύσματος. «Είχε τις αισθήσεις του όμως», συνέχισε, και περιέγραψε πώς του ζήτησε να κάνει τα τραγούδια του προσευχή, ενώ τον βοηθούσε να σηκώσει το δεξί του χέρι, το μόνο που μπορούσε να κινήσει. Το πιο συγκλονιστικό στοιχείο της εξομολόγησής της ήταν η στιγμή που βρέθηκε δίπλα του την τελευταία νύχτα της ζωής του. Η Άννα θυμήθηκε πώς, προσπαθώντας να της μιλήσει, τα μάτια του δάκρυσαν.

«Βγάζω το μαντήλι μου, του σκουπίζω το δάκρυ και έχω το τελευταίο του δάκρυ», πρόσθεσε με συγκίνηση. Η ιστορία της συνέχισε με την αναφορά στη μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή έξι μήνες πριν. Με το ίδιο μαντήλι που σκούπισε το τελευταίο δάκρυ του πατέρα της, ένωσε και το δάκρυ της μητέρας της, διατηρώντας μια συμβολική ένωση των γονέων της.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αποκαλύφθηκε τι είπε ο Μπάρον Τραμπ στο αυτί του Τζο Μπάιντεν κατά την ορκωμοσία του πατέρα του

Ο Έρικ Τραμπ ήταν αυτός που αποκάλυψε τι είπε ο μικρότερος αδελφός του, Μπάρον, στον Τζο Μπάιντεν, κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του πατέρα του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η Δανάη Μπάρκα στο «Όπου υπάρχει Ελλάδα» – «Γιάννη, όσο μεγαλώνεις, οι ιδιότητές σου πολλαπλασιάζονται»

Στη Μεσσηνία ταξίδεψε σήμερα η ομάδα της εκπομπής Όπου υπάρχει Ελλάδα, με συντονιστή, φυσικά, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη από το στούντιο. Οι συνεργάτες του ηθοποιού τού

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε καταστήματα στην Αθήνα για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα – Ο επιχειρηματίας «κλειδί» και το τηλεφώνημα μετά τις δολοφονίες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα, καθώς ειδικό κλιμάκιο της Αστυνομίας πραγματοποίησε έφοδο σε επιχειρήσεις 32χρονου στο κέντρο της Αθήνας.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αντιγόνη Δρακουλάκη: «Υπάρχουν άνθρωποι που με γνώρισαν από την τηλεόραση και με ακολουθούν σε κάθε θεατρική δουλειά»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Νωρίς-Νωρίς παραχώρησε η Αντιγόνη Δρακουλάκη. Τη γνωστή ηθοποιό συνάντησε στο θέατρο Embassy ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Θάνος Ντι-Βίτα, στο πλαίσιο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ολλανδία: Ερευνάται η σύνδεση 49 θανάτων με παράνομο ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης φαρμάκων

Toυς θανάτους τουλάχιστον 49 ανθρώπων, που ενδεχομένως συνδέονται με ένα παράνομο ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης φαρμάκων, το οποίο είχαν κλείσει τον Αύγουστο ερευνούν Ολλανδοί εισαγγελείς. Σε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >