Με αυτοπεποίθηση και όνειρα, ο 20χρονος Αναστάσιος από την Κατερίνη εντυπωσίασε με την παρουσία του στο πλατό του GNTM, κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής από το STAR.
Ο νεαρός διαγωνιζόμενος αποκάλυψε στους κριτές ότι το διάσημο ριάλιτι μόδας αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την απόφασή του να ασχοληθεί επαγγελματικά με το χώρο της μόδας. Οι κριτές γοητεύτηκαν από την εξωτερική του εμφάνιση και την άνεση που έδειχνε στη φωτογράφηση. Καθώς τα θετικά σχόλια έπεφταν βροχή, ο Αναστάσιος, με δάκρυα στα μάτια, αποδέχτηκε τις θετικές κριτικές.
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, συγκρατώντας με δυσκολία τη συγκίνησή της, δήλωσε: «Εγώ δεν μιλάω τόση ώρα, νομίζω πως το έχεις καταλάβει. Πέρα από το γεγονός ότι έχω συγκινηθεί πάρα πολύ με το ότι είδες κάτι και εμπνεύστηκες, οραματίστηκες τον εαυτό σου και το έκανες πράξη για εσένα. Έχεις κάνει το όνειρο σου πραγματικότητα».
Συμπλήρωσε δακρυσμένη: «Μη με κάνεις να κλαίω, κρατιέμαι τόση ώρα… Σταμάτα! Νομίζω ότι ο μόνος λόγος που δεν έχεις προχωρήσει παρακάτω δεν είναι ότι δεν μπορείς, είναι ότι αυτό που ονειρεύτηκες ήθελες να το κάνεις από κοντά και να σου πούμε κι εμείς ναι. Είναι από όλους μας ναι, μπράβο. Είσαι ήδη πολύ μακριά από αυτό που ονειρευόσουν, έχεις φτάσει ήδη πολύ μακριά. Έχεις και άλλο δρόμο, μπράβο».
Μετά την αποχώρηση του Αναστάσιου από το πλατό, η συγκίνηση συνεχίστηκε όταν ο Άγγελος Μπράτης αγκάλιασε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Εκείνη, δακρυσμένη, είπε: «με συγκίνησε πάρα πολύ αυτό το παιδί. Το ήθελε και δεν το έκανε γιατί ήθελε να του πούμε κι εμείς ότι μπορεί. Κάναμε και κάτι καλό».