Στην παλιά του γειτονιά στην Πετρούπολη βρέθηκε ο Γιώργος Τσαλίκης. Τον τραγουδιστή συνάντησε εκεί η Ελένη Τσολάκη για λογαριασμό της εκπομπής “Πρωινό Σαββατοκύριακο” και μοιράστηκε μαζί της αναμνήσεις από το παρελθόν.
«Μείναμε 2 χρόνια εδώ και σε αυτό το μπαλκόνι γίνονταν γλέντια. Είχαμε πάρει ένα μικρό ραδιόφωνο και άκουσα τη Ναταλία Γερμανού, μετά από ένα χασάπικο της Λίτσας Γιαγκούση, να λέει: μόλις βγήκε από τον φούρνο, δεν τον ξέρω, μου είπε ο Κωστόπουλος ότι είναι ένας πιτσιρικάς που μου αρέσει πάρα πολύ. Και εκεί έπαιξε για πρώτη φορά το Με Χαλάει», θυμάται χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.
«Σε αυτό το μπαλκόνι καθόμασταν με τον Μάρκο Σεφερλή και κάναμε τα όνειρά μας, κάναμε τέτοιες κουβέντες και τα καταφέραμε. Γι’ αυτό και είμαστε τόσο δεμένοι. Τότε με την υπόθεση της Ακρίτα είδα την Έλενα Τσαβαλιά να κλαίει και να τρέμει, γι’ αυτό βγήκα μπροστά», αφηγείται σε άλλο σημείο ο Γιώργος Τσαλίκης.
«Πέρασα πολλές δυσκολίες αλλά ποτέ δεν το έβαλα κάτω. Κλαίω και στεναχωριέμαι αλλά λίγο, δύσκολα θα κλάψω πλέον. Έχουμε χίλιους λόγους να είμαστε ευγνώμονες. Μόνο για τον κουνιάδο μου, τον Γιώργο, έκλαιγα για μέρες μαζί με τη Δώρα. Μόνο τότε αξίζει να κλαις, όταν “χάνεται” ένας άνθρωπος», καταλήγει ο Γιώργος Τσαλίκης.
Πηγή: zappit.gr