AD

Lizzo | Ανάγκαζε χορεύτριές της να τρώνε μπανάνες από κόλπους ιερόδουλων

Σοκάρουν οι αγωγές των τριών γυναικών που συνεργάζονταν με την τραγουδίστρια και κατά τα άλλα ένθερμη εκπρόσωπο του body positivity

 

Μήνυση από τρεις γυναίκες και πρώην πλέον μέλη της χορευτικής ομάδας της, δέχτηκε η Lizzo.
Η πολυβραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και εξευτελισμό και δημιουργία αντίξοων εργασιακών συνθηκών από τις Αριάνα Ντέιβις Κρίσταλ Γουίλιαμς και Νοέλ Ροντρίγκεζ.

Δημοσιεύματα από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Μελίσα Βίβιαν Τζέφερσον, όπως είναι το πραγματικό όνομα της Lizzo κατηγορείται, σύμφωνα με τις αγωγές που έχουν κατατεθεί, ότι «προσκαλούσε τα μέλη του καστ να αγγίζουν εναλλάξ τους γυμνούς performers, μέσα σε ένα στριπ κλαμπ. Φέρεται πως οι χορεύτριες εξαναγκάζονταν να πιάνουν δονητές που εκτοξεύονταν από τους κόλπους των εργαζομένων στο στριπ κλαμπ και να τρώνε μπανάνες που προεξέχουν επίσης από τους κόλπους άλλων γυναικών».

Πιο αναλυτικά, οι χορεύτριες ισχυρίζονται ότι σε κάποιο ταξίδι τους για live εμφάνιση στο Άμστερνταμ τον Φεβρουάριο του 2023, η Lizzo τις προσκάλεσε σε βραδινή έξοδο στην πόλη και κατέληξαν στη δημοφιλή περιοχή Red Light.

«Tα πράγματα ξέφευγαν γρήγορα. Η Lizzo άρχισε να προσκαλεί τα μέλη του καστ να αγγίζουν εκ περιτροπής τους γυμνούς performers, δονητές από τους κόλπους τους και να τρώνε μπανάνες από τους κόλπους ιερόδουλων» αναφέρει η μήνυση, προσθέτοντας ότι η Lizzo φέρεται να «πίεσε» και να «παρακίνησε» την μια εκ των μηνυτριών να αγγίξει ένα από τα γυμνά στήθη των γυναικών που εργάζονταν σε κάποιο από τα κλαμπ.

Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, χωρίς καμία δήλωση μέχρι ώρας από την Αμερικανίδα τραγουδίστρια που κατά τα άλλα προασπίζεται ένθερμα τα ανθρώπινα δικαιώματα και «ηγείται» άτυπα του body positivity κινήματος στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Την ίδια ώρα, η σκηνοθέτις Σοφία Άλισον αποκάλυψε ότι εγκατέλειψε τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ της Lizzo το 2019, επειδή αντιμετώπισε κακομεταχείριση από την ίδια.

«Μου φέρθηκε με τόση ασέβεια. Είδα πόσο αλαζονική, εγωκεντρική και αγενής είναι» τόνισε.

Τέλος, η ίδια η Μπιγιονσέ δεν συμπεριέλαβε το όνομα της 35χρονης στους στίχους ενός από τα τραγούδια της στην παγκόσμια περιοδεία που κάνει, εν μέσω ισχυρισμών για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος της Lizzo.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

MI6 και CIA: Οι πόλεμοι σε Ισραήλ και Ουκρανία απειλούν την παγκόσμια τάξη – Μεγαλύτερη πρόκληση η άνοδος της Κίνας

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη διεθνή τάξη πραγμάτων, η οποία εκτιμούν ότι αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη απειλή από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, κρούουν οι επικεφαλής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια Σοκάρει η κατάθεση της νύφης του Ντομινίκ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

CNN | Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των εκτελέσεων Ουκρανών στρατιωτών από τους Ρώσους εισβολείς, λίγο μετά την παράδοσή τους, σύμφωνα με το CNN, το οποίο, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σχετικό βίντεο από το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μιχάλης Κατρίνης | Τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή δεν αγοράζονται και είναι ανεκτίμητα

Συνέντευξη με τον Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος με μια πορεία γεμάτη προκλήσεις και αποφασιστικότητα, εκπροσωπεί τη νέα γενιά πολιτικών που επιδιώκουν την ανασύνταξη και αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να το επαναφέρει στον κεντρικό ρόλο της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μπεν Άφλεκ | Αρνείται ότι βγαίνει με την Κικ Κένεντι επειδή φοβάται ότι θα επηρεάσει το διαζύγιό του από τη Λόπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ προσπαθεί απεγνωσμένα να «σβήσει» την Κικ Κένεντι από τη ζωή του, επειδή φοβάται ότι η σχέση τους θα επηρεάσει αρνητικά το διαζύγιό του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >