AD

Σπύρος Φωκάς | «Εγώ δεν φοβάμαι τον Χάρο, μόνο τον τραγουδώ…»

Το μήνυμα του Σπύρου Φωκά μέσα από το νοσοκομείο

Εσπευσμένα στην εντατική μεταφέρθηκε ο Σπύρος Φωκάς μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας.

Με ανάρτησή της στο Facebook, η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά ανέβασε μια φωτογραφία του ηθοποιού και στη λεζάντα έγραψε:

«Είμαστε σε καλά χέρια Ευτυχώς!!!!!!! Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι.. Ο Σπύρος μου. Ο Σπύρος όλων είναι αετός. Στο πέταγμα του σκορπά καλοσύνη υπομονή αγάπη χαμόγελα. “Εγώ δε φοβάμαι το χάρο Μόνο τον τραγουδώ” είπε».

Δείτε την ανάρτησή της:

Οι γιατροί διαπίστωσαν πολύ σοβαρή λοίμωξη στη χολή, με αποτέλεσμα σήμερα να βρίσκεται στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί και αυτό το σοβαρό πρόβλημα, προτού επεκταθεί και σε άλλα ζωτικά όργανα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η κατάσταση του σπουδαίου ηθοποιού είναι τόσο δύσκολη, που εσπευσμένα ήρθε χθες το απόγευμα από το Λος Αντζελες η κόρη του Κωνσταντίνα προκειμένου να είναι δίπλα του.

Ολα άρχισαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Λουτρακίου Κορινθίας πριν από δύο εβδομάδες, όταν ο μεγάλος ηθοποιός και η σύζυγός του Λίλιαν Φωκά, βλέποντας τις φλόγες να πλησιάζουν απειλητικά στο σπίτι τους, στο Καλαμάκι Κορινθίας, αποφάσισαν να ειδοποιήσουν το ασθενοφόρο προκειμένου να τους μεταφέρει στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λόγω των αναθυμιάσεων ο Φωκάς αναγκάστηκε να παραμείνει αρκετές ημέρες με οξυγόνο, καθώς η υγεία του είχε ήδη επιβαρυνθεί.

Αλλωστε εδώ και περίπου δύο χρόνια τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζει τον έχουν αναγκάσει να βρίσκεται συνεχώς στο κρεβάτι προσπαθώντας να αντιμετωπίζει με χαμόγελο τις δυσκολίες που του έχουν τύχει. Ωστόσο λόγω του άγχους για την υγεία του αγαπημένου της συζύγου, η  Λίλιαν Φωκά εισήχθη τις ίδιες ημέρες και εκείνη στο νοσοκομείο με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει για την περιπέτεια υγείας της συζύγου του.

Και προτού καλά καλά κοπάσει η περιπέτεια με όσα συνέβησαν, ο Σπύρος Φωκάς έχει να αντιμετωπίσει άλλη μία μεγάλη μάχη σήμερα, αυτή με την εγχείρηση χολής. «Οι γιατροί ευελπιστούν πως ο οργανισμός του θα κατορθώσει να αντεπεξέλθει και θα βγει υγιής από το χειρουργείο» λέει άνθρωπος από το πολύ στενό του περιβάλλον. Αυτό που τους ανησυχεί ιδιαίτερα είναι ο επιβαρυμένος οργανισμός του, καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια έχει υποστεί πολλές περιπέτειες.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια Σοκάρει η κατάθεση της νύφης του Ντομινίκ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

CNN | Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των εκτελέσεων Ουκρανών στρατιωτών από τους Ρώσους εισβολείς, λίγο μετά την παράδοσή τους, σύμφωνα με το CNN, το οποίο, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σχετικό βίντεο από το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μιχάλης Κατρίνης | Τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή δεν αγοράζονται και είναι ανεκτίμητα

Συνέντευξη με τον Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος με μια πορεία γεμάτη προκλήσεις και αποφασιστικότητα, εκπροσωπεί τη νέα γενιά πολιτικών που επιδιώκουν την ανασύνταξη και αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να το επαναφέρει στον κεντρικό ρόλο της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μπεν Άφλεκ | Αρνείται ότι βγαίνει με την Κικ Κένεντι επειδή φοβάται ότι θα επηρεάσει το διαζύγιό του από τη Λόπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ προσπαθεί απεγνωσμένα να «σβήσει» την Κικ Κένεντι από τη ζωή του, επειδή φοβάται ότι η σχέση τους θα επηρεάσει αρνητικά το διαζύγιό του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας |H παραμυθένια ζωή της όμορφης Diana των Αράβων, που έγινε η νεότερη βασίλισσα στον κόσμο & μία από τις ισχυρότερες γυναίκες του πλανήτη

Στα 29 της χρόνια έγινε μια από τις ισχυρότερες γυναίκες του πλανήτη. Στις 31 Αυγούστου κλείνει τα 54 της χρόνια που περικλείουν μια έντονη και συναρπαστική ζωή.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >