AD

Ληστεία στην Αρκαδία: Ανάγκασαν ιδιοκτήτη βενζινάδικου να τους οδηγήσει σπίτι του και του άρπαξαν 200.000 ευρώ

Σε μια συγκλονιστική ληστεία το βράδυ της Κυριακής, πέντε κακοποιοί εφάρμοσαν οργανωμένο σχέδιο εναντίον 58χρονου επιχειρηματία στην περιοχή Κοκλαμά της Γορτυνίας.

Ο ιδιοκτήτης βενζινάδικου έγινε στόχος μιας βίαιης επίθεσης που άφησε σοκαρισμένη την τοπική κοινωνία. Οι δράστες, με τα πρόσωπά τους καλυμμένα, έστησαν καρτέρι στο θύμα την ώρα που έκλεινε την επιχείρησή του. Με την απειλή πιστολιού, τον ανάγκασαν να επιστρέψει στο σπίτι του, όπου τον έδεσαν σε καρέκλα. Με τη χρήση τροχού, παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό, συνολικά 200.000 ευρώ.

Η παραμονή των ληστών στο σπίτι διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα. Κατά τη διάρκεια της δράσης τους, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατέστρεψαν το σύστημα ασφαλείας, περιλαμβανομένων των καμερών και του καταγραφικού, ενώ πρόσεχαν να μην αφήσουν δακτυλικά αποτυπώματα, δείχνοντας επαγγελματισμό και προσοχή στη λεπτομέρεια. Λίγο μετά τις έντεκα και δέκα το βράδυ, οι δράστες αποχώρησαν από το σημείο. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, το θύμα κατάφερε να λυθεί και κάλεσε αμέσως την Άμεση Δράση της Α.Δ Αρκαδίας, περιγράφοντας τα τρομακτικά γεγονότα που έζησε.

Η Ασφάλεια Τρίπολης έφτασε στην Κοκλαμά το πρωί της Δευτέρας, ξεκινώντας ενδελεχή έρευνα για τη συλλογή στοιχείων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση και σύλληψη των πέντε ληστών. Η τοπική κοινωνία αναστατώθηκε από το συμβάν, ενώ οι αρχές συνεχίζουν να εργάζονται ακατάπαυστα για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πήραν ξανά τον κατήφορο οι τιμές των κρυπτονομισμάτων

Οι κρυπτονομίσματα συνεχίζουν να υποχωρούν σήμερα μετά από ένα διάλειμμα τη Δευτέρα. Είχε προηγηθεί ιστορική βουτιά την Παρασκευή και πτώση το σαββατοκύριακο.  Το Bitcoin, το μεγαλύτερο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Νεκρός 48χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο στην Παλαιόχωρα Χανίων

Την τελευταία του πνοή άφησε χτες τι βράδυ στην περιοχή Πανόραμα στην Παλαιόχωρα στον Δήμο Καντάνου Σελίνου, ένας 48χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο. Πιο συγκεκριμένα,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μαρία Κορίνα Ματσάδο: «Ο Μαδούρο θα εγκαταλείψει την εξουσία με ή χωρίς διαπραγμάτευση»

Η Μαρία Κορίνα Ματσάδο, που έλαβε το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης την περασμένη εβδομάδα, δήλωσε βέβαιη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε μέσω βιντεοσύνδεσης στο Γαλλικό

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τι τηλεθέαση έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με καλεσμένο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο;

Νούμερα τηλεθέασης – Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε χθες, Δευτέρα 13 Οκτωβρίου, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο «The 2night Show», για μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Λύγισε η Λένα Μαντά: «Θα ήταν ένα πολύ όμορφο τέλος για μένα αυτό, με παρηγορεί ότι θα με περιμένει»

Η Λένα Μαντά μίλησε από καρδιάς στην Έλενα Παπαβασιλείου και στην εκπομπή EQ. Η συγγραφέας με τα ρεκόρ πωλήσεων αναφέρθηκε σε μία ευτυχισμένη εικόνα στο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >