AD

«Ήταν λίγο πριν πεθάνει, είναι ένα σακατεμένο κορμί»

Συγκλονίζει συνάδελφος της αστυνομικού στη Λάρισα

«Ήταν λίγο πριν πεθάνει. Της έκαναν ανάνηψη και μπόρεσαν να την σώσουν» λέει συνάδελφος της 43χρονης αστυνομικού, που ξυλοκοπήθηκε άγριο από τον σύζυγό της στη Λάρισα.

Η γυναίκα νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα στο νοσοκομείο, ενώ τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για την πορεία της υγείας της.

Ήταν τέτοια η μανία του κακοποιητικού συζύγου της, που της προκάλεσε εσωτερική αιμορραγία, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σπασμένη γνάθο και κατάγματα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, Θανάσης Νταβούρας δήλωσε συγκλονισμένος από τη σφοδρότητα των χτυπημάτων της 43χρονης. «Είναι αγαπημένη μου φίλη εδώ και χρόνια, είναι από τα πιο γλυκά κορίτσια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας και δυστυχώς αυτή τη στιγμή δίνει τη μάχη της με αξιοπρέπεια σε ένα θάλαμο νοσοκομείου» ανέφερε.

Αναφορικά με το αν υπήρξαν στο παρελθόν και άλλα τέτοια περιστατικά κακοποίησης της αστυνομικού από τον σύζυγό της, ο κ. Νταβούρας ανέφερε ότι δεν είχε γίνει γνωστό κάτι τέτοιο.

«Τέτοια κακοποιητική συμπεριφορά δεν μας είχε γίνει γνωστή. Ίσως να υπήρχε ένταση στην οικογένεια, αλλά επ’ ουδενί δεν γνωρίζαμε κάτι τέτοιο», είπε ερωτηθείς για το αν γνώριζε τι συνέβαινε στο σπίτι της οικογένειας. «Αν το γνωρίζαμε θα κάναμε τα πάντα. Δεν το γνωρίζω αν έχει συλληφθεί ξανά για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας. Ήταν πάντα μια χαμογελαστή κοπέλα, την τελευταία εβδομάδα είχε πάρει και την προαγωγή της… Τον γνώριζα τον σύζυγό της και λυπάμαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είχε καταλάβει ένα μέρος της κοινωνικής μου ζωής. Δεν θέλω ούτε να τον βλέπω» είπε χαρακτηριστικά

«Έφτασε στις πρώτες βοήθειες λίγο πριν πεθάνει»

«Η συνάδελφος έφτασε στις πρώτες βοήθειες από σταθμό του ΕΚΑΒ με μεγάλη πίεση, 5. Ήταν λίγο πριν πεθάνει. Της έκαναν ανάνηψη και μπόρεσαν να την σώσουν. Δίνει την μάχη της, είναι ένα σακατεμένο κορμί. Δεν είμαι σε θέση να πω αν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Όταν είσαι από την κορυφή ως τα νύχια κακοποιημένος, αυτό εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους» συγκλονίζει ο συνάδελφος της αστυνομικού.

Επιβεβαίωσε στη συνέχεια πως τα δύο παιδιά της οικογένειας ήταν εκτός σπιτιού την ώρα του ξυλοδαρμού και τώρα έχουν την στήριξη ψυχολόγου.

«Είναι το πιο δυνατό περιστατικό ξυλοδαρμού που έχω δει. Ειλικρινά, ούτε σε καβγάδες του δρόμου δεν έχω δει τόσο δυνατό επεισόδιο ξυλοδαρμού. Πουθενά δεν έχω δει τέτοιο περιστατικό ξυλοδαρμού» τονίζει ο κ. Νταβούρας.

«Αν αργούσε η Άμεση Δράση 5 λεπτά θα την είχε σκοτώσει»

«Τη χτύπησε προφανώς για να τη σκοτώσει. Αν αργούσε πέντε λεπτά η Άμεση Δράση, έφτασε μετά από τηλέφωνο που δέχτηκε το κέντρο στη Λάρισα από περίοικους, θα την είχε σκοτώσει, με κλωτσιές και με μπουνιές στο πρόσωπο, στο κεφάλι, την έσερνε από τα μαλλιά, την χτύπαγε στην κοιλιακή χώρα, της έκανε ζημιά στο νεφρό, πήγαινε για να τη σκοτώσει» συγκλονίζει ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων, μιλώντας για το σοκαριστικό περιστατικό κακοποίησης της 43χρονης.

«Αυτό δείχνει ότι δεν έχει σημασία αν είναι αστυνομικός, αν είναι πυροσβέστης, αν είναι πολίτης απλός, έχει να κάνει με τη συμπεριφορά κάποιων απέναντι στο γυναικείο φύλο που θεωρούν ότι η γυναίκα είναι κτήμα τους. Γιατί η συγκεκριμένη αξιωματικός της αστυνομίας, του είχε δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και κατόπιν του είπε ότι είδε ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν και να χωρίσουν οριστικά. Αυτός δεν μπόρεσε να αποδεχτεί αυτό και αυτό που ήθελε ήταν να της αφαιρέσει τη ζωή, δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει κανένας. Αυτή είναι η φιλοσοφία των ανθρώπων που είτε είναι από πατριαρχικές οικογένειες είτε γιατί έχουν μια άλλη άποψη για το άλλο φύλο και την εκφράζουν με αυτή την βάναυση επιθετικότητα» τόνισε.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δανία: Και οι γυναίκες πλέον θα συμπεριλαμβάνονται στη στρατιωτική θητεία

Σε επέκταση της στρατιωτικής θητείας συμπεριλαμβάνοντας και τις γυναίκες, προχώρησε η Δανία, καθώς η σκανδιναβική χώρα επιδιώκει να στρατολογήσει περισσότερους στρατιώτες και να ενισχύσει την

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κοζάνη: Νέα επίθεση αρκούδας σε κυψέλες και μελίσσια- Τα στοιχεία του ΕΛΓΑ για τις ζημιές σε καλλιέργειες και ζωικό κεφάλαιο

Ζημιές στο ζωικό και φυτικό κεφάλαιο καταγράφονται κάθε χρόνο στη Δυτική Μακεδονία από την επέλαση των αρκούδων, με τους αγρότες κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους να διαμαρτύρονται

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ελένη Χατζίδου – Το μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο μετά την ξαφνική αδιαθεσία: «Όλα στη ζωή εναλλάσσονται τόσο γρήγορα»

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες η Ελένη Χατζίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια, όπως αποκάλυψε ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου, νωρίτερα σήμερα (1/7) από τον αέρα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πολιτικός «καύσωνας» για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Προκαταρκτική ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ – Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι της δικογραφίας

Στα ύψη παραμένει η πολιτική ένταση για το θέμα του ΟΠΕΚΕΠΕ. Η αντιπολίτευση ανεβάζει διαρκώς τους τόνους, αποδίδοντας ευθύνες στον ίδιο τον πρωθυπουργό, με κυβερνητικά

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ρωσικό μαχητικό Su-34 συνετρίβη στην περιοχή Νίζνι Νόβγκοροντ

Ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος συνετρίβη στη ρωσική περιοχή του Βόλγα, στο Νίζνι Νόβγκοροντ. Το εν λόγω αεροσκάφος Su-34 συνετρίβη κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης, ανακοίνωσε το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >