AD

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Κόβουμε τιμολόγια, μας ελέγχει η ΑΑΔΕ, κουράστηκα να ασχολούμαστε με το τι λεφτά βγάζουμε εμείς οι influencers»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου παρευρέθηκε στο listening party για το νέο άλμπουμ της Ελένης Φουρέιρα, όπου είχε την ευκαιρία να απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, αναφερόμενη στα πρόσφατα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα για τους influencers και τη συστηματική φοροδιαφυγή.

Η Ανδριώτου, γνωστή για τη συμμετοχή της σε δημοφιλή τηλεοπτικά ριάλιτι όπως το Survivor και το My Style Rocks, εξέφρασε την άποψή της για τη συνεχιζόμενη εστίαση στα εισοδήματα των influencers, συγκρίνοντάς τα με άλλους τομείς της δημόσιας ζωής: «Νομίζω ότι 4 χρόνια ασχολούμαστε με το πόσα λεφτά παίρνει κάθε influencer. Να το πάρουμε αλλιώς. Κάθε παρουσιαστής δεν κρίνει τι ποσό θα πάρει για να αναλάβει μία εκπομπή; Κάθε τραγουδιστής δεν κρίνει τι ποσό θα ζητήσει για να εμφανιστεί σε ένα νυχτερινό κέντρο; Έτσι και κάθε influencer θα πάρει το ποσό που πιστεύει ότι του αναλογεί για τη δική του απήχηση».

Η συζήτηση στράφηκε και στο θέμα της φορολογικής συμμόρφωσης, με την Ανδριώτου να υποστηρίζει ότι οι influencers πλέον αντιμετωπίζουν το επάγγελμά τους με επαγγελματισμό, όπως και άλλοι καλλιτέχνες: «Πλέον έχει γίνει δουλειά, κόβουμε τιμολόγια, μας ελέγχει η ΑΑΔΕ και είναι δουλειά. Γιατί δεν ασχολούμαστε με το πόσα παίρνουν ο τάδε τραγουδιστής ή η τάδε παρουσιάστρια; Κουράστηκα μετά από 4 χρόνια να ασχολούμαστε με το πόσα παίρνουν οι influencers», κατέληξε στην απάντησή της. Η παρέμβασή της έρχεται σε μια περίοδο όπου η εφορία κάνει πιο αυστηρούς ελέγχους στα εισοδήματα των influencers, με στόχο να διασφαλίσει τη νομιμότητα και τη διαφάνεια σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται ραγδαία. Η δήλωση της Βρισηίδας προσθέτει μια νέα διάσταση στη δημόσια συζήτηση για τη φοροδιαφυγή και τα δικαιώματα των επαγγελματιών του χώρου.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Θεσσαλονίκη: Εφιαλτικές στιγμές για δύο κοπέλες στο λιμάνι – Τις παρενόχλησαν τρεις νεαροί

Έναν εφιάλτη έζησαν δύο κοπέλες, ηλικίας 15 και 17 ετών που είναι ΑμεΑ, στην πρώτη προβλήτα του λιμανιού Θεσσαλονίκης, σχεδόν ένα ολόκληρο βράδυ, στα χέρια

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γ. Παπαβασιλείου: Παραιτήθηκε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Ανδρουλάκη – «Δεν θέλω να υπάρχει καμία σκιά στον αγώνα που δίνει το ΠΑΣΟΚ»

Την παραίτησή του υπέβαλε το Σάββατο ο Γιώργος Παπαβασιλείου, μόλις μία ημέρα μετά τον ορισμό του στη θέση του επικεφαλής του γραφείου του προέδρου του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Συντάξεις Νοεμβρίου 2025: Ξεκινούν οι πληρωμές – Ποιοι θα δουν πρώτοι χρήματα στους λογαριασμούς

Το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με την Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνεται στην ίδια ημερομηνία σε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ρέθυμνο – Τέσσερις συλλήψεις

Κατασχέθηκαν 15 κιλά ινδικής κάνναβης Ολοκληρώθηκε χθες (24.10.2025) συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε περιοχή του Δήμου Αμαρίου στο Ρέθυμνο, με αποτέλεσμα τη σύλληψη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κ. Κυρανάκης για το SMS του υπ. Μεταφορών: Δεν έγινε καμία ανάθεση και δεν δαπανήθηκε από το κράτος ούτε ένα ευρώ

Απάντηση «γι’ αυτούς που είδαν “σκάνδαλο” για το sms» που στάλθηκε χθες, Παρασκευή από το υπουργείο Μεταφορών στα κινητά πολιτών για την οδική ασφάλεια ενόψει

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >