AD

Αυτό είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο!

Αν θέλετε να μάθετε για το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμο, τότε αυτό δεν είναι άλλο από το Wonder of the Seas, ένα πλοίο αρκετές φορές μεγαλύτερο από το πιο γνωστό πλοίο της ιστορίας, τον Τιτανικό.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο πλωτο ξενοδοχείο στον κόσμο, που έκανε ντεμπούτο το 2022, που μπορεί να φιλοξενήσει 5.734 επιβάτες, ενώ το πλήρωμά του ξεπερνά τις 2.300 άτομα. Έχει 16 καταστρώματα, 20 εστιατόρια, 37 μπαρ, πάρκο νερού, πίστα πατινάζ, γήπεδο μπάσκετ, αλλά και ένα πάρκο με πάνω από 10.000 φυτά.

Το ύψος του φτάνει 72 μέτρα πάνω από την θάλασσα, έχει μήκος 362 μέτρα και πλάτος 66 μέτρα. Διαθέτει επίσης αρκετά εμπορικά καταστήματα αλλά και 2.876 καμπίνες.

Στην κεντρική φωτογραφία μπορείτε να το δείτε αραγμένο στο λιμάνι της Νάπολης, ενώ στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να περιηγηθείτε στο εσωτερικό του.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισραήλ: Ανησυχία για τις μαζικές απολύσεις στις ΗΠΑ – Φιλοϊσραηλινοί αξιωματούχοι ανάμεσά τους

Ανησυχία επικρατεί στο Ισραήλ, καθώς στις μαζικές απολύσεις σε υπουργεία που έχει ανακοινώσει η αμερικανική κυβέρνηση, συμπεριλαμβάνονται και αξιωματούχοι γνωστοί για την υποστήριξή τους στο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ν. Κεραμέως: Η ψηφιακή κάρτα εργασίας δεν έχει αλλάξει τα ωράρια εργασίας

Για την ψηφιακή κάρτα εργασίας, την ψηφιοποίηση των καρτέλων ενσήμων για ταχύτερες συντάξεις στον e-ΕΦΚΑ αλλά και για τις συλλογικές συμβάσεις, μίλησε η υπουργός Εργασίας

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βάνα Μπάρμπα: «Στην Ελλάδα όποια ήταν όμορφη ήταν και καταραμένη, ή ηλίθια θα τη βγάζανε ή εξ όλης και προ όλης»

«Με καταδίωξαν λόγω της ομορφιάς μου και με ώθησαν να νιώθω ενοχές. Ρε παιδιά, η ομορφιά μου ήταν το σπουδαίο, αυταπόδεικτο ταλέντο μου». Η Βάνα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ελένη Δήμου: «Με είχαν χρόνια στο συρτάρι, μόλις ζήτησα απαλλακτικό από την εταιρεία μου έβγαλαν αμέσως δίσκο»

«Έχω δεχθεί παρατηρήσεις από επιχειρηματίες. Τότε τους απαντούσα: “Γεια σας, εσείς στην επόμενη και εγώ στον επόμενο”. Νομίζετε ότι είμαι κοπελίτσα που θα τους άκουγα;»

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >