AD

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Ψάχνω κινητό και κάνω όλες αυτές τις κατινιές, δεν μασάω»

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, γνωστή για το χιούμορ και την αμεσότητά της, έκανε πρόσφατα δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», σχολιάζοντας τη συμμετοχή της στο «First Dates» και το «GNTM».

Μέσα από τις δηλώσεις της, αποκάλυψε πτυχές του γάμου της, απάντησε στις κριτικές που δέχεται και μίλησε ανοιχτά για την εμφάνισή της και τη ζήλια που νιώθει. Η Μαζαρί, ως creative director, διαθέτει μια μοναδική άποψη για τον γάμο της, παρουσιάζοντας μια εικόνα που δείχνει την αρμονία και την αμοιβαία αγάπη που τη συνδέει με τον σύντροφό της.

«Είναι ένας άψογος άνθρωπος. Έχει χιούμορ, με φροντίζει, περνάμε καλά. Φλερτάρουν κι εμένα και τον άνδρα μου. Είμαστε ακόμη ερωτεύσιμοι. Ζηλεύω φουλ, είμαι η ζηλιάρα, διεκδικώ το δέντρο μου, 20 χρόνια το έχω. Θα μου το φάει κάποια; Ψάχνω κινητό και όλες αυτές τις ‘κατινιές’ τις κάνω, δεν μασάω», δήλωσε χαρακτηριστικά για τον σύζυγό της, αποδίδοντας τη δική της άποψη για τη συγκατοίκηση και τη σχέση τους.

Σχετικά με τις κριτικές που δέχεται, η Ζενεβιέβ Μαζαρί εμφανίζεται ατάραχη και σαφής. «Ο άνδρας μου και τα παιδιά μου, όταν μου πουν κάτι αρνητικό, θα το σκεφτώ. Ο κόσμος ξέρει τι έχω βαρεθεί να με ρωτούν οι δημοσιογράφοι και γι’ αυτό δε θα ασχοληθώ», ανέφερε, δείχνοντας πως οι σημαντικότερες επιρροές στη ζωή της προέρχονται από την ίδια της την οικογένεια και όχι από την εξωτερική κριτική. Περνώντας σε θέματα προσωπικής φροντίδας και εμφάνισης, η Μαζαρί δεν διστάζει να εκφράσει τις επιλογές της με ειλικρίνεια.

«Πηγαίνω στον πλαστικό, κάνω τα μπότοξ μου, κάνω τις μεσοθεραπείες μου, βάζω τις μάσκες μου, μεγαλώνω τα φρύδια μου, ό,τι θέλω κάνω», δήλωσε, τονίζοντας την έμφαση που δίνει στη φροντίδα της εξωτερικής της εμφάνισης καθώς και την αυτονομία στις προσωπικές της αποφάσεις πάνω σε αυτό το ζήτημα.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Tα μη επανδρωμένα κέρδισαν τις εντυπώσεις στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης: Τα drones που επιτηρούν τα ελληνικά σύνορα, των belharra και το ελληνικής σχεδίασης αντι-drone «Κένταυρος»

Έμφαση στην εγχώρια τεχνολογία και τις σύγχρονες επιχειρησιακές ικανότητες των Ενόπλων Δυνάμεων δόθηκε στη φετινή παρέλαση με το κοινό να έχει την ευκαιρία να γνωρίσει

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Χανιά: Προθεσμία για το Σάββατο πήρε ο 23χρονος για να απολογηθεί για το φόνο στο Έλος Κισσάμου

Το ερχόμενο Σάββατο θα απολογηθεί ο 23χρονος για το φόνο του 52χρονου ξαδέρφου του στο Έλος Κισσάμου. Νωρίτερα σήμερα ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >