AD

Άστεγος χτύπησε με πέτρα 70χρονη στη Γλυφάδα – Διασωληνωμένη η γυναίκα, ο 38χρονος είχε αποδράσει 18 φορές από ψυχιατρεία

Επίθεση με πέτρα που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή δέχθηκε πριν από λίγα 24ωρα μια 70χρονη γυναίκα στη Μαρίνα της Γλυφάδας.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν τις 8 το πρωί της περασμένης Παρασκευής, με τη γυναίκα να μεταφέρεται άμεσα στο νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας. Ως δράστης της επίθεσης, συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ ένας 38χρονος άνδρας, ο οποίος είναι άστεγος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έχει αποδράσει 18 φορές στο παρελθόν από ψυχιατρικά ιδρύματα. Δύο ημέρες μετά την επίθεση, η 70χρονη μεταφέρθηκε στη γενική κλινική «Ιώνιο Θεραπευτήριο», όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ.

Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται κρίσιμη, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία στην τοπική κοινωνία. Όσο για τον 38χρονο, μετά τη σύλληψή του μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου και αναμένεται να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση. Η εξέλιξη της υπόθεσης εξετάζεται στενά από τις αρχές, προσπαθώντας να κατανοήσει τις συνθήκες γύρω από την επίθεση και το παρελθόν του δράστη.

Το περιστατικό έχει εγείρει προβληματισμούς για την αντιμετώπιση των ατόμων με ψυχικές διαταραχές και των ζωτικών παρεμβάσεων που απαιτούνται για την προστασία όχι μόνο των ίδιων, αλλά και του κοινωνικού συνόλου.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Tις λεπτομέρειες ενός σχεδίου εκεχειρίας θα συζητήσουν αυτή την εβδομάδα Ουκρανοί και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι Ουκρανοί και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι θα συναντηθούν στο τέλος της εβδομάδας για να συζητήσουν σχετικά με τις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μαριάννα Κουράκου: «Το χειρότερο που έχω ακούσει ήταν ότι ήμουν λεσβία, εκδικήθηκα την Άννα Συνοδινού για το κακό που μου έκανε»

Τη Μαριάννα Κουράκου σε μία από τις εξαιρετικά σπάνιες συνεντεύξεις της φιλοξένησαν στο “Στούντιο 4” της Τρίτης (28/10) ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Στο Νέο Δελχί ψεκάζουν τα σύννεφα για να διαλύσουν το νέφος της πιο μολυσμένης πρωτεύουσας στον κόσμο

Πείραμα σποράς νεφών πάνω από το Νέο Δελχί, πραγματοποίησαν οι αρχές την Τρίτη (28/10) επιχειρώντας να προκαλέσουν τεχνητή βροχή με στόχο την απομάκρυνση των ρύπων

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δεκατέσσερις νεκροί από αμερικανικά πλήγματα εναντίον πλοίων που θεωρούνταν ότι μετέφεραν ναρκωτικά στον Ειρηνικό

Μια σειρά από πλήγματα των αμερικανικών δυνάμεων εναντίον πλοίων που θεωρούνταν ύποπτα ότι μετέφεραν ναρκωτικά στον ανατολικό Ειρηνικό είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 14 άτομα,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >