AD

Θεσσαλονίκη: Περιέλουσε με βενζίνη την εξώπορτα 65χρονου και πέταξε αναμμένο βαμβάκι για να τον κάψει

Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, προχώρησαν σε συλλήψεις και σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος δραστών, για διάφορα αδικήματα.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

  • από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκηδόνος, πρωινές ώρες χθες (05-11-2025) σε περιοχή της Χαλκηδόνας, 34χρονος, ο οποίος κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος της απαιτούμενης άδειας οδήγησης, καθώς αυτή αφαιρέθηκε σε προγενέστερο χρόνο.
  • από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, βραδινές ώρες χθες (05-11-2025) στον Εύοσμο, 26χρονος , ο οποίος κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του οποίου οι κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας είχαν αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο.
  • από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ. απογευματινές ώρες της 05-11-2025 στον Εύοσμο, ανήλικος, ο οποίος αφαίρεσε από σούπερ μάρκετ, διάφορα προϊόντα, πλην όμως έγινε αντιληπτός από υπάλληλο φύλαξης.

Επιπλέον, έπειτα από μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Παύλου Μελά, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 73χρονης αλλοδαπής, καθώς, όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Σεπτέμβριο του 2025 στην Πολίχνη, περιέλουσε αναίτια με βενζίνη την εξώπορτα της οικίας 65χρονου, καθώς και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της κόρης του και πέταξε αναμμένο βαμβάκι, προκειμένου να θέσει φωτιά, πλην όμως η πράξη έγινε αντιληπτή από τον ανωτέρω, ο οποίος απομάκρυνε το βαμβάκι, χωρίς να προκληθούν φθορές.

Οι συλληφθέντες και οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθούν και θα υποβληθούν αντίστοιχα στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κατερίνα Καινούργιου για Σοφία Μουτίδου: «Τρόμαξα λίγο με αυτό που είδα – Ήταν σαν να έκανε διάγνωση στον αέρα»

Η Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε για το επίμαχο σκηνικό ανάμεσα στη Σοφία Μουτίδου και τον Απόστολο Γκλέτσο, προκαλώντας συζητήσεις και αντιδράσεις στον τηλεοπτικό κόσμο. Μετά τις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ένας 17χρονος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της δολοφονίας του δημάρχου στη δημόσια εκδήλωση στο Μεξικό

Ένας 17χρονος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της φονικής επίθεσης εναντίον του Κάρλος Μάνσο, δημάρχου της μεξικανικής πόλης Ουρουαπάν, κατά τη διάρκεια μιας δημόσιας εκδήλωσης στην

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΕΕ: Στο επίκεντρο της Ενεργειακής Ένωσης η Ελλάδα – Συστάσεις της Κομισιόν για απλοποίηση αδειοδοτήσεων

Η ενεργειακή κατάσταση στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2025 χαρακτηρίζεται από πρόοδο σε βασικά κλιματικά και ενεργειακά ορόσημα, με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να επισημαίνει τη μεγαλύτερη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Νίκος Καρβέλας για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή-συνθέτη: «Κάθε φορά που τον ακούω να τραγουδάει με πιάνουν τα γέλια, πιο χάλια φωνή δεν υπάρχει»

Μία μακροσκελή και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Καρβέλας στις Rainbow Mermaids και τη διαδικτυακή τους εκπομπή στο YouTube. Ο μουσικοσυνθέτης των

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Χιλιάδες γράμματα και δώρα λαμβάνει ο Σαρκοζί στη φυλακή – «Το τέλος της ιστορίας δεν έχει γραφτεί ακόμη»

Εκατοντάδες γράμματα, δώρα, ακόμα και… χρήματα λαμβάνει καθημερινά από θαυμαστές και οπαδούς του, ο Νικολά Σαρκοζί στη φυλακή του Παρισιού, όπου εκτίει πενταετή κάθειρξη. Το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σέρρες: Προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών για την καταγγελία Σούντγκρεν και τη μήνυση του Πανσερραϊκού

Προκαταρκτική έρευνα διεξάγει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Σερρών, μετά την καταγγελία του Σουηδού ποδοσφαιριστή Ντάνιελ Σούντγκρεν για χειραγωγημένα παιχνίδια στα περυσινά πλέι – άουτ της Σούπερ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >