AD

Μητέρα εξομολογείται: Δεν βγάζω τις ψείρες από τη 7χρονη κόρη μου γιατί είμαι βίγκαν & δε σκοτώνω ζωντανά όντα

Απίστευτα πράγματα!

Μία μητέρα από την Αυστραλία δεν βγάζει τις ψείρες από το κεφάλι της κόρης της γιατί η ίδια είναι βίγκαν και δε θέλει να τις πειράξει.

Συνήθως, όταν ένα παιδί κολλήσει ψείρες, ο γονέας δοκιμάζει απεγνωσμένα κάθε μέθοδο για να τις απομακρύνει, σωστά; Ωστόσο, μία μητέρα από την Αυστραλία ακολουθεί αντίθετη προσέγγιση καθώς δεν θέλει ΚΑΘΟΛΟΥ να τις βλάψει (τις ψείρες εννοείται).

 

Σύμφωνα την Post, η περίεργη αυτή πεποίθηση, έγινε γνωστή μέσω μιας στήλης συμβουλών για γονείς, εκεί όπου κατέφυγε μία γειτόνισσα της εν λόγω μητέρας αξιώνοντας συμβουλές. Όπως έγραψε, η γειτόνισσα της δεν είχε σκοπό να ξεφορτωθεί τις ψείρες της κόρης της επειδή είναι vegan και οι vegan δεν σκοτώνουν τα ζώα.

«Η επτάχρονη κόρη μου είναι η καλύτερη φίλη με το κορίτσι της διπλανής πόρτας, του οποίου η οικογένεια είναι χορτοφάγοι. Κανένα πρόβλημα, σεβόμαστε την επιλογή τους… το πρόβλημά μου είναι ότι πρόσφατα αυτό το κατά τα άλλα υπέροχο παιδί, επισκέφτηκε το σπίτι μας και έξυνε με μανία το κεφάλι της. Όταν ανακάλυψα ότι είχε ψείρες ενημέρωσα τη μητέρα του η οποία μου είπε πως είχε γνώση αλλά δεν ήθελε να τις βλάψει, καθώς οι vegan δεν σκοτώνουν ζωντανά όντα», ανέφερε.

«Μου είπε πως θα τις αφαιρούσε με προσοχή με ειδική χτένα στον κήπο του σπιτιού τους, εκεί όπου θα είχαν καλύτερες πιθανότητες να επιβιώσουν», συνέχισε η ίδια η οποία δεν έκρυψε το σοκ της.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μία μεγαλύτερη βόλτα την ημέρα ωφελεί περισσότερο την καρδιά σας από πολλές μικρές, δείχνει νέα έρευνα

Μία μεγαλύτερη, συνεχόμενη βόλτα την ημέρα μπορεί να κάνει περισσότερο καλό στην καρδιά σας από πολλές μικρές βόλτες, σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κορωπί: «Δεν πιστεύω ότι μου επιτέθηκε ο σύντροφός μου, μπορεί οι γείτονες» λέει η 40χρονη που ξυλοκοπήθηκε

Με τα σημάδια της κακοποίησης να μαρτυρούν όσα βίωσε, η Άγκνες ανοίγει την καρδιά της στο Live News από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, περιγράφοντας τη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γιώργος Λιάγκας: Αν πήγαινα μία εκδρομή και είχα παρανομήσει, δεν θα δημοσιοποιούσα φωτογραφία

Το ταξίδι που έκαναν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης στην Ιταλία για τα γενέθλια του ηθοποιού και τις φωτογραφίες που ανέβασαν, σχολίασαν ο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >