AD

Ξεσπά ο Μάριος Ιορδάνου: «Δεν τους μπορώ, είναι άνδρες που στην ουσία δεν είναι άνδρες»

Με αφορμή το νέο θεατρικό του εγχείρημα μαζί με την σύντροφο του, Σοφία Καζαντζιάν την φετινή σεζόν, ο Μάριος Ιορδάνου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ραντεβού το ΣΚ” και τη δημοσιογράφο Ευαγγελίνα Βόσνου, όπως είδαμε το πρωινό της Κυριακής στο πρόγραμμα του OPEN.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε αφενός στη σημασία των επιλογών στην καλλιτεχνική του διαδρομή και αφετέρου σε όσους συναδέλφους του, ή μη, που επιδεικνύουν την αδυναμία τους στο άλλο φύλο.

“Δεν υπήρξαν άνθρωποι που με έβαλαν σε κανένα καλούπι γιατί δεν τους άφησα ποτέ. Δεν με ένοιαζε τι θα πουν. Τι, θα πουν ότι είμαι ένα ρεμάλι; Μπορεί να είμαι. Ότι είμαι ένας βλάκας; Μπορεί να είμαι. Ό,τι και να πουν δεν με αφορά, η μόνη γνώμη που με αφορά είναι αυτή που έχω εγώ για τον εαυτό μου”.

“Βγαίνουν πάρα πολλοί και λένε “πω πω, μ’ αρέσουν οι γυναίκες” και θέλουν να το παίξουν άνδρες, δεν τους μπορώ αυτούς. Είναι άνδρες που στην ουσία δεν είναι άνδρες. Και δεν υπάρχει ούτε άνδρας ούτε γυναίκα, τίποτα απ’ όλα αυτά. Δεν με ενδιαφέρει εμένα, δεν χωρίζω τους ανθρώπους σε άνδρες και γυναίκες αλλά σε ανθρώπους και υπανθρώπους” συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Μάριος Ιορδάνου στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο μαγκαζίνο του Λάμπρου Κωνσταντάρα και της Ιωάννας Μαλέσκου στο OPEN.

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαύρο χρήμα 28 δισ. δολαρίων πέρασε μέσα από τα ανταλλακτήρια crypto

Ο Πρόεδρος Τραμπ ξεκίνησε τη δική του επιχείρηση κρυπτονομισμάτων και δεσμεύτηκε να καταστήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες την «πρωτεύουσα των κρυπτονομισμάτων» του κόσμου. Οι εταιρείες κρυπτονομισμάτων

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μαριλού Κατσαφάδου: «Όταν αποφασίσεις να κάνει παιδί, πρέπει να έχει δουλέψει μέσα σου το κομμάτι του εγωισμού»

Με αφορμή τη διπλή θεατρική της παρουσία αυτή τη σεζόν, η Μαριλού Κατσαφάδου παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Real life και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγαρη. Μεταξύ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δώδεκα νεκροί και 10 τραυματίες σε ανατροπή λεωφορείου στον Ισημερινό

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ακόμη τουλάχιστον 10 τραυματίστηκαν όταν λεωφορείο ανετράπη στην περιοχή Σιμιατούγκ, στο κεντρικό Εκουαδόρ, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >