AD

Όλοι πίστευαν ότι το νέο τατουάζ της Αντζελίνα Τζολί έγραφε «γα@@@@@ε Μπραντ» -Nα τι ήταν τελικά

Δύο νέα τατουάζ στη μέσα πλευρά δύο δαχτύλων του χεριού της «χτύπησε» η Αντζελίνα Τζολί και όλοι έσπευσαν να πουν πως επρόκειτο για άλλη μία αναφορά – καρφί στον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ.

 

 

Όλα ξεκίνησαν με μία φωτογραφία που ανάρτησε ο γνωστός tattoo artist mr.k, ο οποίος μοιράστηκε στο λογαριασμό του στο Instagram μια εικόνα από την μέσα πλευρά των χεριών της Αντζελίνας Τζολί με θολωμένα τα τατουάζ που της έκανε στα μεσαία δάχτυλά της.

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι έπιασα το χέρι της Αντζελίνας Τζολί και της έκανα τατουάζ. Μαντεύετε τι έχει στην παλάμη της;», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Angelina Jolie debuts huge new middle finger tattoos but there's drama |  Metro News

Πολλοί έσπευσαν τότε να ισχυριστούν πως μπορεί τα τατουάζ να έγραφαν «Γαμ@@@ Μπραντ» ως μια σπόντα στην οξεία διαμάχη του πρώην ζευγαριού για το διαζύγιό τους». Ο ίδιος ο tattoo artist όμως, βλέποντας τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του, έσπευσε να διευκρινίσει πως τα τατουάζ της δεν έχουν καμία σχέση με τον πρώην σύζυγό της και πως πολύ σύντομα θα αποκάλυπτε το σχέδιο.

Πράγμα που έγινε. Σε νέα του λοιπόν ανάρτηση, ο mr.k έδειξε τα τατουάζ της Αντζελίνας Τζολί, ζητώντας συγνώμη από την ηθοποιό για την αναστάτωση που προκάλεσε ενώ εξήγησε και το νόημά τους.

«Πρώτα απ’ όλα, λυπάμαι με όλες τις κακές εικασίες και ζητώ ειλικρινά συγνώμη από την Αντζελίνα Τζολί για το άγχος που μπορεί να της προκάλεσε» έγραψε στη λεζάντα και συνέχισε: «Αυτό το τατουάζ αναπαριστά δύο μαχαίρια με γεωμετρικό και αφηρημένο τρόπο . Δεν έχει καμία σχέση με θρησκεία ή σταυρό».

Υπενθυμίζεται πως η διάσημη ηθοποιός έχει πολλά τατουάζ σε διάφορα σημεία του σώματός της. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο Marie Claire UK το 2020, είχε μιλήσει γι’ αυτά.

«Τα λατρεύω. Είναι τέχνη του σώματος» είχε δηλώσει τότε. «Δεν νομίζω ότι είναι αφύσικο κάποιος το γεγονός πως κάποιος που περνάει τη ζωή του μέσα σε άλλα δέρματα, δεν μπορεί να διεκδικήσει το δικό του, σημειώνοντας επάνω του πράγματα που έχουν σημασία γι’ αυτόν».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

«Σ’ έναν πυρηνικό πόλεμο, χάνει ολόκληρη η ανθρωπότητα» – Επιζώντες της ατομικής βόμβας βάλουν κατά Τραμπ

Iαπωνική οργάνωση επιζώντων των ατομικών βομβαρδισμών, η οποία είχε τιμηθεί το 2024 με το Νόμπελ Ειρήνης, χαρακτήρισε «απολύτως απαράδεκτη» την αιφνιδιαστική ανακοίνωση του Aμερικανού προέδρου

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Φοινικούντα: Τρισάγιο στη μνήμη του 68χρονου και εξώδικο του ανιψιού προς συγγενείς – Συνεχίζονται οι έρευνες για τη διπλή ανθρωποκτονία

Εξώδικη δήλωση – γνωστοποίηση προς συγγενείς απέστειλε ο ανιψιός του θανόντος 68χρονου επιχειρηματία, που έχασε τη ζωή του μαζί με τον 61χρονο φίλο του και

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Άπαξ και νιώσεις μία φορά ότι κάτι δεν πάει καλά, δεν θα αλλάξει ποτέ, δεν έχει λειτουργήσει σε μένα ποτέ»

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου συζήτησε εμπειρίες και απόψεις για τις προσωπικές σχέσεις στον νέο επεισόδιο του podcast «Νέα γυναίκα μόνη δεν ψάχνει» με την Ναταλία Αργυράκη.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γ. Γεωργαντάς για αλλαγές στον κανονισμό της Βουλής: Ο χρόνος ομιλίας δεν θα ξεπερνά τα 9 λεπτά – Τις επόμενες δέκα ημέρες το ΦΕΚ

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκαν επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου, οι προτάσεις του προέδρου της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη για την τροποποίηση διατάξεων του Κανονισμού

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τη ρύθμιση εργασιακών εκκρεμοτήτων ζητούν οι πρώην εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά

Mε συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, σήμερα Παρασκευή, οι πρώην εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, ζήτησαν την υλοποίηση εργασιακών ρυθμίσεων από το παρελθόν

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βάσω Λασκαράκη: «Η Εύα γνώρισε τον Λευτέρη σαν κοινή παρέα, είμαστε τυχεροί που συναντηθήκαμε»

Λίγες ώρες πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του sequel για το “Σόι Σου”, η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, μιλώντας για

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >