AD

Αλόννησος: Σοβαρός τραυματισμός παιδιού από πτώση σε θαλάσσιο παιχνίδι

Ανάστατη η Αλόννησος από το σοβαρό ατύχημα σε παραλία. Ο 15χρονος έπεσε από τα 4 μέτρα στη θάλασσα και επικράτησε πανδαιμόνιο…

Η Αλόννησος στο επίκεντρο για το ατύχημα που σημειώθηκε σε παραλία του νησιού. Ο 15χρονος πλήρωσε για ένα θαλάσσιο παιχνίδι που όπως αποδείχθηκε έκρυβε κινδύνους. Πρόκειται για μια εγκατάσταση που μοιάζει με ένα «φουσκωτό παγόβουνο» στην οποία ανεβαίνουν παιδιά για να κάνουν βουτιές. Κάτω από συνθήκες που ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί, ο νεαρός βρέθηκε στο κενό από τα 4 μέτρα.

Το ατύχημα έγινε την Τρίτη 29 Αυγούστου, όταν ο 15χρονος έπεσε άτσαλα από το φουσκωτό παιχνίδι και κατέληξε από ύψος 4 μέτρων στη θάλασσα.

Ο ανήλικος, ελληνικής καταγωγής διακομίστηκε με το πλωτό ασθενοφόρο του Λιμενικού στον Βόλο και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έφηβος έπαιζε με άλλα παιδιά σε εγκατάσταση θαλάσσιου πάρκου, που βρίσκεται τρία μέτρα από την ακτή.

Κάποια στιγμή ανέβηκε στο φουσκωτό παγόβουνο και πριν μπει καταλήξει στην τσουλήθρα για τη θάλασσα. Φέρεται να έπεσε άτσαλα με το στήθος στο νερό και με τη δύναμη που ανέπτυξε από το μεγάλο ύψος τραυματίστηκε και έκανε αιμοπτύσεις.

Από τον Λιμενικό Σταθμό Αλοννήσου, σχηματίζεται δικογραφία κατά του υπεύθυνου της εγκατάστασης.

Πηγή: magnesianews.gr

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

MI6 και CIA: Οι πόλεμοι σε Ισραήλ και Ουκρανία απειλούν την παγκόσμια τάξη – Μεγαλύτερη πρόκληση η άνοδος της Κίνας

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη διεθνή τάξη πραγμάτων, η οποία εκτιμούν ότι αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη απειλή από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, κρούουν οι επικεφαλής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια Σοκάρει η κατάθεση της νύφης του Ντομινίκ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

CNN | Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των εκτελέσεων Ουκρανών στρατιωτών από τους Ρώσους εισβολείς, λίγο μετά την παράδοσή τους, σύμφωνα με το CNN, το οποίο, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σχετικό βίντεο από το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μιχάλης Κατρίνης | Τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή δεν αγοράζονται και είναι ανεκτίμητα

Συνέντευξη με τον Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος με μια πορεία γεμάτη προκλήσεις και αποφασιστικότητα, εκπροσωπεί τη νέα γενιά πολιτικών που επιδιώκουν την ανασύνταξη και αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να το επαναφέρει στον κεντρικό ρόλο της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μπεν Άφλεκ | Αρνείται ότι βγαίνει με την Κικ Κένεντι επειδή φοβάται ότι θα επηρεάσει το διαζύγιό του από τη Λόπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ προσπαθεί απεγνωσμένα να «σβήσει» την Κικ Κένεντι από τη ζωή του, επειδή φοβάται ότι η σχέση τους θα επηρεάσει αρνητικά το διαζύγιό του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >