AD

Κατηγορεί για βιασμό τον πεθερό της – Το βίντεο που έδωσε σε αστυνομικούς της Ρόδου και η στάση του συζύγου της

Ανάστατη η Ρόδος από την καταγγελία που έκανε νεαρή γυναίκα. Ο βιασμός της όπως υποστηρίζει σημειθηκε μετά από σειρά απειλών. Τι υποστηρίζει ο πεθερός της…

Η Ρόδος περιμένει την ολοκλήρωση της αστυνομικής έρευνας για να μάθει την αλήθεια. Αν σημειώθηκε βιασμός ή αν ο πεθερός της 33χρονης είναι αθώος όπως υποστηρίζει. Η νεαρή γυναίκα έκανε καταγγελία στην αστυνομία και μάλιστα τους έδωσε και έναν σκληρό δίσκο με βίντεο, που φαίνεται να την παρενοχλεί. Ο σύζυγός της στέκεται στο πλευρό της. Όπως ανέφερε διαπίστωσε και ο ίδιος την «ένοχη» στάση του πατέρα του, όταν κάποια στιγμή άκουσε από εκείνον σεξουαλικά υπονοούμενα.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου για την διαπίστωση τελέσεως των αδικημάτων του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της ενδοοικογενειακής προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της ενδοοικογενειακής απειλής με καταγγελλόμενο από το έτος 2021 έναν 49χρονο κάτοικο Κολυμπίων.

Μια 33χρονη Ελληνίδα κατήγγειλε στο ΑΤ Αρχαγγέλου ότι ο πατέρας του συζύγου της από την αρχή του γάμου τους την παρενοχλεί και την έχει αναγκάσει να προβεί σε ερωτικές πράξεις μαζί του χρησιμοποιώντας βία και εκμεταλλευόμενος τον φόβο της πως αν αντισταθεί θα την καταγγείλει στην Πρόνοια και θα χάσει τα παιδιά της.

Ισχυρίστηκε δε ότι όταν τόλμησε να προβεί σε καταγγελία των πράξεών του σε βάρος του, εκείνος με την συνδρομή και άλλων προέβη σε ψευδείς κατηγορίες σε βάρος της με αποτέλεσμα να στερείται τα ανήλικα παιδιά της. Η κοπέλα περιέγραψε πράξεις βιασμού εις βάρος της και ισχυρίστηκε ότι ο πρώτος τελέστηκε το 2017.

Κατάθεση όμως έδωσε και ο 30χρονος σύζυγός της εις βάρος του πατέρα του. Τόνισε ότι αδυνατούσε να πιστέψει ότι ο ίδιος ο πατέρας του βίαζε στην σύζυγό του και θεώρησε αρχικά ότι επρόκειτο για παρεξήγηση. Σε μια αποστροφή του λόγου του πατέρα του τον Απρίλιο του 2022 όπως είπε αντιλήφθηκε ότι απευθυνόταν με σεξουαλικό υπονοούμενο εις βάρος της και τότε υπήρξε διαπληκτισμός και με συγγενικά του πρόσωπα.

Όταν τους προειδοποίησαν ότι θα κινηθούν νομικά τότε προχώρησαν σε καταγγελία σε βάρος τους και κατάφεραν να απομακρυνθούν από κοντά τα παιδιά τους. Ενας φίλος του, όπως ισχυρίστηκε ο γιός, τον ειδοποίησε μάλιστα ότι ο πατέρας του είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο live από το κινητό του τηλέφωνο στο οποίο φαίνεται να αγγίζει την σύζυγο του στο στήθος και να την παρενοχλεί.

Η 33χρονη είχε καταγγείλει αρχικά τον πεθερό της τον Μάιο του 2022 περιγράφοντας τότε, ότι τον Σεπτέμβριο του 2013 την χάϊδεψε στο πόδι ενώ έκτοτε την πολιορκούσε με σεξουαλικά υπονοούμενα. Σε άλλη της κατάθεση είχε ισχυριστεί ότι την θώπευσε στο στήθος και στα οπίσθια βιντεοσκοπώντας ταυτόχρονα την πράξη με το κινητό του.

Τον Μάιο του 2022 σε άλλη της καταγγελία είχε πει ότι τον βρήκε σε δωμάτιο με κατεβασμένο το παντελόνι και το εσώρουχό του και ότι την εξανάγκασε σε σεξουαλική πράξη.

Στους αστυνομικούς έχει προσκομίσει εξάλλου και έναν σκληρό δίσκο ο οποίος σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της περιέχει βιντεοσκοπημένο υλικό του πεθερού της που την παρενοχλεί. Τον Αύγουστο του 2022 ο πεθερός αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται.

Πηγή: dimokratiki.gr

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ερντογάν: Η κυβέρνηση Νετανιάχου σκοπεύει να να βυθίσει τη Μέση Ανατολή στο χάος – Το Ισραήλ δεν θα σταματήσει χωρίς κυρώσεις

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε στην έκτακτη αραβοϊσλαμική σύνοδο κορυφής που διοργανώνεται στη Ντόχα του Κατάρ μετά την επίθεση του Ισραήλ κατά μελών

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πώς να αποφύγετε ενοχλητικό περιεχόμενο στα social media και να προστατεύσετε την ψυχική σας ηρεμία

Όταν βίαια βίντεο γίνονται viral, όπως η πρόσφατη θανατηφόρα επίθεση κατά του Τσάρλι Κερκ (Charlie Kirk), μπορεί να μοιάζει αδύνατο να προστατευτεί κανείς από εικόνες

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ο Τραμπ επικρίνει την κυβερνήτρια της Νέας Υόρκης για τη στήριξή της στον «μικρούλη κομμουνιστή» υποψήφιο των Δημοκρατικών Ζοχράν Μαμντάνι

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε σήμερα, Δευτέρα (15/9) στη Δημοκρατική κυβερνήτρια της Νέας Υόρκης Κάθι Χόκουλ επειδή υποστήριξε τον υποψήφιο του Δημοκρατικού Κόμματος, Ζοχράν Μαμντάνι στις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Novartis: Ραντεβού στο Εφετείο δίνουν οι «Σαράφης» και «Κελέση» μετά την καταδίκη

Τη ενοχή των δύο πρώην προστατευομένων μαρτύρων της υπόθεσης Novartis, αποφάσισε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο, για ψευδείς καταθέσεις αλλά και ψευδή καταμήνυση. Οι Φιλίστορας Δεστεμπασίδης και Μαρία Μαραγγέλη,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αυστραλία: Η άνοδος της στάθμης των θαλασσών θα απειλήσει 1,5 εκατομμύριο κατοίκους παράκτιων περιοχών έως το 2050

Η πρώτη Εθνική Εκτίμηση Κλιματικού Κινδύνου της Αυστραλίας προέβλεψε συχνότερους και σοβαρότερους κλιματικούς κινδύνους τα επόμενα χρόνια, όπως πλημμύρες, κυκλώνες, καύσωνες, ξηρασίες και πυρκαγιές. «Οι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >