AD

Τα μυστικά νεότητας της 77χρονης Cher| Αποκαλύπτει τι δεν θα κάνει ποτέ όσα χρόνια κι αν περάσουν

Τα μυστικά της νεανικής της εμφάνισης στα 77 της χρόνια μοιράστηκε η Σερ, ενώ αποκάλυψε τι δεν θα κάνει ποτέ.

 

 

Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή Good Morning Britain και παραδέχτηκε πως «δεν μπορεί να πιστέψει ότι σύντομα θα γίνει 80 ετών» και αποκάλυψε τι δεν θα κάνει όσο μεγαλώνει.

Τι δεν θα κάνει ποτέ η Σερ όσο κι αν μεγαλώσει
Σε ερώτηση των παρουσιαστών Σουζάνα Ρέιντ και Εντ Μπολς για το πώς παραμένει τόσο νέα και λαμπερή, η Σερ είπε ότι «δεν θα κόψει ποτέ τα μαλλιά της κοντά και δεν θα σταματήσει να φοράει τζιν».

Όπως είπε: «Θυμάμαι ότι η φίλη μου η Πολέτ κι εγώ συζητούσαμε για το πότε θα κόψουμε τα μαλλιά μας και πότε θα σταματήσουμε να φοράμε τζιν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποια στιγμή θα γίνω 80 ετών. Είναι νωρίτερα απ’ ό,τι θα ήθελα. Και θα εξακολουθώ να φοράω τα τζιν μου και θα εξακολουθώ να έχω τα μαλλιά μου μακριά».

Η Σερ σε επίδειξη μόδας του Balmain
«Τα γονίδια στην οικογένειά μου είναι αρκετά εκπληκτικά» πρόσθεσε η Σερ, σημειώνοντας: «Δεν ξέρω αν το να μην αισθάνεσαι γέρος σε κάνει νεότερο. Δεν είμαι σίγουρη. Παρακολουθώ τις τάσεις και έχω πολλούς νέους φίλους. Έχω όμως και μεγαλύτερους σε ηλικία φίλους. Ειλικρινά, δεν προσπαθώ να αισθάνομαι νέα, δεν προσπαθώ να είμαι νέα, είμαι αυτό που είμαι, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό».

«Θα μου πει κάποιος πότε θα νιώσω γριά;»
Τον Μάιο η Σερ, η οποία μόλις είχε χωρίσει με τον κατά 40 χρόνια νεότερο σύντροφό της, μίλησε ανοιχτά για τα 77α γενέθλιά της σε μια ειλικρινή ανάρτηση στο Twitter. «Εντάξει, θα μου πει κάποιος… πότε θα νιώσω γριά; Αυτό είναι γελοίο. Ακούω συνέχεια αυτά τα νούμερα, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να τα καταλάβω. Τι συμβαίνει με τα νούμερα; Είμαι δυσλεκτική και οι αριθμοί είναι δύσκολοι για μένα. Σας ευχαριστώ που μείνατε. Ξέρω πως ήταν δύσκολο. Πάω να γυμναστώ. Το Twitter είναι πιο δύσκολο για μένα από το TweetBot».

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

MI6 και CIA: Οι πόλεμοι σε Ισραήλ και Ουκρανία απειλούν την παγκόσμια τάξη – Μεγαλύτερη πρόκληση η άνοδος της Κίνας

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη διεθνή τάξη πραγμάτων, η οποία εκτιμούν ότι αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη απειλή από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, κρούουν οι επικεφαλής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια Σοκάρει η κατάθεση της νύφης του Ντομινίκ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

CNN | Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των εκτελέσεων Ουκρανών στρατιωτών από τους Ρώσους εισβολείς, λίγο μετά την παράδοσή τους, σύμφωνα με το CNN, το οποίο, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σχετικό βίντεο από το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μιχάλης Κατρίνης | Τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή δεν αγοράζονται και είναι ανεκτίμητα

Συνέντευξη με τον Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος με μια πορεία γεμάτη προκλήσεις και αποφασιστικότητα, εκπροσωπεί τη νέα γενιά πολιτικών που επιδιώκουν την ανασύνταξη και αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να το επαναφέρει στον κεντρικό ρόλο της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μπεν Άφλεκ | Αρνείται ότι βγαίνει με την Κικ Κένεντι επειδή φοβάται ότι θα επηρεάσει το διαζύγιό του από τη Λόπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ προσπαθεί απεγνωσμένα να «σβήσει» την Κικ Κένεντι από τη ζωή του, επειδή φοβάται ότι η σχέση τους θα επηρεάσει αρνητικά το διαζύγιό του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >