Riley Keough: Η εγγονή του Elvis και της Priscilla Presley είναι σκληρό καρύδι

Riley Keough: Η εγγονή του Elvis και της Priscilla Presley είναι σκληρό καρύδι

Η 28χρονη ηθοποιός τινάζει την μπάνκα στον αέρα μαζί με τους Adam Driver και Channing Tatum στο Logan Lucky. Από την Χριστίνα Φαραζή

Η μητέρα της είναι η τραγουδοποιός Lisa Marie Presley. Παππούς της είναι ο «βασιλιάς» Elvis και γιαγιά της, η Priscilla Presley. Η Riley Keough είναι το μεγαλύτερο εγγόνι του θρυλικού ζευγαριού.

Η μελαχρινή καλλονή με το γαλαζοπράσινο βλέμμα και τις αναλογίες μοντέλου είναι ένα το νέο «it girl» του Hollywood, που τα τελευταία χρόνια βλέπει την πορεία του να οδεύει από το καλό στο καλύτερο.  

Το 2015 συμμετείχε στο οσκαρικό Mad Max: Fury Road, ενώ το 2016 στο indie φιλμ American Honey, που διακρίθηκε με το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στο περσινό Φεστιβάλ των Καννών.

Σύντομα, θα δούμε την Riley Keough να πρωταγωνιστεί στο Logan Lucky, που θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικάνικες αίθουσες τον Αύγουστο, στο πλευρό των Adam Driver και Channing Tatum.

Πρόκειται για τη νέα σκηνοθετική δουλειά του Steven Soderbergh, τέσσερα χρόνια μετά το νέο-νουάρ-ψυχολογικό θρίλερ «Παρενέργειες», που αφορά τις περιπέτειες τριών αδερφών, που προσπαθούν να ληστέψουν τους αγώνες δρόμου Coca-Cola 600. Τα αδέρφια θα υποδυθούν οι Driver, Tatum και Keough.

Το καστ θα συμπληρώσουν οι Daniel Craig, Hilary Swank, Katharine Waterston και Katie Holmes.

Πάμε να μάθουμε όμως λίγο καλύτερα την όμορφη και σέξι Riley Keough.

Γεννήθηκε στις 29 Μαΐου του 1989 στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια. Πατέρας της είναι ο μουσικός Danny Keough. Έχει έναν αδερφό, τον Benjamin Storm Keough και δύο ετεροθαλείς αδερφές, τις δίδυμες Harper και Finley από το γάμο της μητέρας της με τον Michael Lockwood.

Το 2010, η Riley πραγματοποίησε σε ηλικία 20 ετών το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία The Runaways.

Ένα χρόνο μετά, ήρθε η μεγάλη στιγμή για εκείνη όταν συμμετείχε στο Magic Mike του Steven Soderbergh με τους Channing Tatum, Matthew McConaughey και Alex Pettyfer.

Κι αν νόμιζες ότι η Riley είναι single, μάλλον τρέφεις αυταπάτες. 

Το 2012, στα γυρίσματα του Mad Max: Fury Road γνώρισε τον άντρα της ζωής της, τον κασκαντέρ Ben Smith-Petersen.

 Τον Αύγουστο του 2014 ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους και το Φεβρουάριο του 2015 παντρεύτηκαν στη Νάπα της Καλιφόρνια.

Σχετικά άρθρα