Ελένη Σταθοπούλου | Τραγωδία για την 19χρονη που σκοτώθηκε με το μηχανάκι της
Θρήνος στη Ναύπακτο για το τροχαίο δυστύχημα με θύμα μια 19χρονη κοπέλα, το οποίο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Θρήνος στη Ναύπακτο για το τροχαίο δυστύχημα με θύμα μια 19χρονη κοπέλα, το οποίο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Η νεαρή Ελένη Σταθοπούλου εργαζόταν σε καφετέρια του Γριμπόβου και μόλις είχε αγοράσει το μηχανάκι της, σύμφωνα με το npress. Η κοπέλα έπεσε με το δίκυκλό της επάνω σε κιγκλίδωμα εισόδου τράπεζας στο κέντρο της πόλης, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.


Σύμφωνα με το nafpaktianews.gr το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 4 τα ξημερώματα. Άμεσα βρέθηκε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε την 19χρονη βαρία τραυματισμένη σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Παρά, όμως, τις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών να την κρατήσουν στη ζωή, η 19χρονη δεν άντεξε και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.
