Κολυμπώντας στον ουρανό του Λονδίνου
Η εταιρεία Ballymore σχεδιάζει ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στο κεντρικό Λονδίνο όπου μεταξύ των άλλων θα διαθέτει μία κρεμαστή πισίνα.
Στα 60ς η ατάκα ήταν «έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;»
Στα 90ς το trend άλλαξε και έγινε «ελάτε από το σπίτι, έχουμε και πισίνα». Όσοι δεν είχαμε πηγαίναμε να δροσιστούμε από τον καύσωνα σε όσους είχαν την ευγένεια να μας καλέσουν.
Τώρα που ο κόσμος εξελίσσεται ραγδαία η επόμενη μόδα είναι να έχουμε πισίνες αλλά στον αέρα…
Το φιλόδοξο αυτό πρότζεκτ ανήκει στην εταιρεία Ballymore η οποία μεταξύ άλλων ασχολείται και με κατασκευές.

Σχεδιάζει λοιπόν ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στο κεντρικό Λονδίνο, στην περιοχή Nine Elms. Η δίδυμη κατασκευή θα είναι υπερπολυτελής και θα έχει το μεγάλο ατού: την κρεμαστή πισίνα.

Ο στόχος των κατασκευαστών είναι να ενώνεται η ταράτσα των δύο κτιρίων με μια πισίνα η οποία κυριολεκτικά θα βρίσκεται στον αέρα. Θα έχει μήκος 25 μέτρα, πλάτος 5 και βάθος 3 μέτρα. Η πισίνα θα είναι φτιαγμένη από χοντρό γυαλί πάχους 20 εκατοστών και το σχέδιο είναι σαφώς πρωτοποριακό.
Για όσους ενδιαφέρονται το κτίριο θα είναι έτοιμο να κατοικηθεί το 2018.