Το come-back του Λάνθιμου λέγεται «The Killing Of A Secret Deer»

Το come-back του Λάνθιμου λέγεται «The Killing Of A Secret Deer»

Ο Γιώργος Λάνθιμος ανακοίνωσε τη δημιουργία της νέας του ταινίας με γενικό τίτλο «The Killing Of A Secret Deer»

Ενώ η 7η ταινία του «The Favourite» βρίσκεται σε διαδικασία παραγωγής  (ταινία η οποία διαθέτει και λαμπερό cast με ονόματα όπως αυτό της Emma Stone και της Rachel Weisz) και έχοντας περάσει μήνες μόλις μετά την μεγάλη επιτυχία του «Lobster»,  ο Γιώργος Λάνθιμος ανακοίνωσε τη δημιουργία της νέας του ταινίας «The Killing Of A Secret Deer».  

Το φιλμ θα είναι και πάλι ένα ψυχολογικό θρίλερ, με το σενάριο να αφηγείται τις ιστορίες ενός γιατρού που πρέπει να πάρει μια απόφαση και της οικογένειάς του που προσπαθεί να επιβιώσει βιώνοντας μια από τις συνήθεις περίεργες καταστάσεις που συναντάμε στις ταινίες του Έλληνα σκηνοθέτη.  Στην παργωγή της ταινίας ο Γιώργος Λάνθιμος θα συνεργαστεί για τέταρτη φορά με τον σεναριογράφο Ευθύμη Φιλίππου και τις εταιρείες παραγωγής Element Pictures και Film4.

Εν αναμονή των επόμενων γοργών και σταθερών βημάτων του σκηνοθέτη,  έχουμε να περιμένουμε την τελετή απονομής των βραβείων BAFTA, των «βρετανικών Oscars», αυτή τη Κυριακή 14/2, όπου ο «Αστακός» του Γιώργου Λάνθιμου είναι υποψήφιος στην κατηγορία Καλύτερη Βρετανική Ταινία.

Σχετικά άρθρα