Ο Λιάγκας ψαράς, η Μαλέσκου δασκάλα και η Μελιτά αγρότισσα: Οι παρουσιαστές κάνουν στροφή καριέρας
Οι παρουσιαστές στα τρέιλερ της ψυχαγωγίας άλλες δουλειές θέλουν να κάνουν.
Περιεχόμενα
- Ο Γιώργος Λιάγκας και γιατί δε με θες κυρά μου επειδή είμαι μουσάτος ψαράς
- Κατερίνα Καινούργιου σαν εισπράκτορας σε γκαζοζέν ΑΙ
- Σεργουλόπουλος αγρότης και Μελιτά σε καρότσα τρακτέρ με τουαλέτα
- Η Ζήνα συνεχίζει να είναι στην ΕΣΗΕΑ αν και έχει κριτική πριν, καν, παιχτεί η εκπομπή
- Η Μαλέσκου δασκάλα και έχει σχόλια πριν, καν, παιχτεί το τρέιλερ!
- Καραβάτου – Φερεντίνος ως κριτικοί τέχνης
Ο Γιώργος Λιάγκας και γιατί δε με θες κυρά μου επειδή είμαι μουσάτος ψαράς
Για μήνες άφηνε μούσι, ώσπου να κλείσει η συμφωνία του με τον ΑΝΤ1 και έλεγε στον αέρα, πως ο ίδιος δε κάνει παραχωρήσεις και μπορεί να καθίσει στη βίλα του στη Τήνο και να ψαρεύει. Άφηνε, ακόμα απειλητικά για κάποιους ή σαν υπόσχεση για άλλους να εννοηθεί πως δεν έχει συμφωνήσει για αυτή τη σεζόν με το κανάλι του. Τα μηνύματα του είχαν αποδέκτες, αφενός το κοινό για να ασχοληθεί και αφετέρου τον ίδιο τον ΑΝΤ1, υποθέτουμε. Τελικά οι παλιοί του συνεργάτες βρέθηκαν εκτός, όπως και πολλοί δημοσιογράφοι και συντελεστές της εκπομπής του, αλλά ο ίδιος συνεχίζει απτόητος και ισχυρός. Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν στο τρέιλερ του, με πλήρη και εκκωφαντική απουσία οποιουδήποτε άλλου θα είναι μαζί του στον αέρα, μόνος, βυθισμένος στη εκκωφαντικά προσωπική μοναξιά του σταρ, παίζει με όλα αυτά τα στοιχεία που ο ίδιος πρόβαλε και την βεβαιότητα πως όλος ο κόσμος ασχολείται και κόπτεται.
Ο ισχυρός παρουσιαστής στο προθέσεως χιουμοριστικής βίντεο, εμφανίζεται να φοράει καπέλο και να κρατάει καλάμι ψαρέματος. Την ώρα που περιμένει να τσιμπήσει κάποιο ψάρι, οι άνθρωποι γύρω του τον αναγνωρίζουν, παρά την ατριμάτιστη γενειάδα του που είναι μεγαλύτερη και απ του Ιερώνυμου και αρχίζουν να αναρωτιούνται γιατί είχαν μεγάλη χολόσκαση, εάν τελικά αποφάσισε να αφήσει την τηλεόραση και να γίνει ψαράς, όπως μας είχε υποσχεθεί. Μάλιστα, μία γυναίκα εκεί, στην άκρη του γιαλού, δεν κόπτεται για το αν την παίρνει να βουτήξει και αν δαγκωθεί από λαγοκέφαλους ή θα κατασπαραχθεί από καρχαρίες, αγαπημένα θέματα του παρουσιαστή πριν την λήξη της περασμένης σεζόν, αλλά τον ρωτάει να μάθει εάν το «Πρωινό» έφτασε στο τέλος του.
Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκολλάει εύθυμα και με χαμόγελο που μοιάζει γκριμάτσα ενόχλησης βαρυστομαχιάς, την βιβλική γενειάδα και την αφήνει αρχικά να πιστέψει πως πράγματι δεν πρόκειται να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ωστόσο και δόξα σοι Παναγία μου, παίρνει αυτή την πίκρα μακριά και κοιτάζονται την κάμερα μας φοβερίζει πως «μην ψαρώνετε. Επιστρέφουμε»! Ο πληθυντικός αριθμός βέβαια, είναι μια ευγενής ένδειξη καταδεκτικότητάς χαρακτήρος, πως ίσως και να προσέξει στη διάρκεια του έτους, πως κι άλλοι κάθονται δίπλα του!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Κατερίνα Καινούργιου σαν εισπράκτορας σε γκαζοζέν ΑΙ
Η νικήτρια της περασμένης πρωινής ζωής, ακόμα και ενώ έλειπε, δεν μπήκε στο κόπο να κάνει κάνα τρέιλερ υπερπαραγωγή, παρα ένα ΑΙ σύντομο διαφημιστικό πως, απλά «έρχεται». Η ίδια άψογη πάντα, ούτε το ΑΙ δεν μπόρεσε να βελτιώσει το αψεγάδιαστο της και ίσως είναι σε θέση η Κατερίνα Καινούργιου να του μάθει πως να δουλεύει και να δείχνει ακόμα πιο ΑΙ. Κρεμασμένη στα πατήματα σε ένα παστέλ λεωφορείο, σαν τους κατοχικούς Αθηναίους, στα γκαζοζέν, τότε που δεν είχε καύσιμα και καίγανε ξύλα σε ένα καζάνι για να κινηθεί η μηχανή, ολόχρυση η ίδια, ατάραχη πλησιάζει στην πρεμιέρα και την υπέροχη της, με πόζα εισπράκτορα σε αστική γραμμή, από τα παλιά.
Σεργουλόπουλος αγρότης και Μελιτά σε καρότσα τρακτέρ με τουαλέτα
Εδώ, η εκπομπή της πολιτικής ορθότητας σε σημείο αποστείρωσης, Πρωίαν σε είδον, μας προετοιμάζει για την επιστροφή της, καταμεσής σε αγρούς και λιβάδια και καλλιεργημένες με ηλιοτρόπια εκτάσεις, για να καταλήξει ο Φώτης Σεργουλόπουλος να τρώει μια φρίκη και να ουρλιάζει «Τζένη; Τζένη;» και μετά να βρίσκει την Μελιτά που είναι γαλήνια απασχολημένη με το αν τα ηλιοτροπία να ταιριάζουν με τα σχετικά του θέματος σκουλαρίκια της. Μαζί φεύγουν από το μεγαλοπρεπές λατιφούντιο, πάνω σε μια καρότσα που σέρνει ένα τρακτέρ, χαιρετώντας μάλλον τον ήλιο, σαν σε παλιά αφίσα του ΠΑΣΟΚ, πράγμα ριψοκίνδυνο για το τωρινό καθεστώς της δημόσιας τηλεόρασης, σε ένα δεύτερο επίπεδο πιο πολιτικό. Αν είχαν χιούμορ στο κεφάλι του οδηγού του τρακτέρ θα κάναν ένθεση εκείνο του Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά τότε, μάλλον, θα κόβονταν για πάντα η εκπομπή. Η δε Μελιτά, αγρότισσά στους κάμπους και πάνω στην καρότσα, μεν, αλλά με τουαλέτα σινιέ, προς το χρυσό της άμμου! Ό,τι πρεπει δηλαδή για όργωμα, φρεζάρισμα και ξεβοτάνισμα!
Η Ζήνα συνεχίζει να είναι στην ΕΣΗΕΑ αν και έχει κριτική πριν, καν, παιχτεί η εκπομπή
Η Ζήνα Κουτσελίνη για την εκπομπή της στο Star «Πρώτος καφές με την Ζήνα», δέχτηκε αυστηρές κριτικές κυρίως από το You Tube. Μέσα σε μια φωτεινή αίθουσα σύνταξης σαν σαλόνι βίλας στα βόρεια προάστια, απ’ αυτές που δεν υπήρξαν, δεν υπάρχουν και δε θα υπάρξουν ποτέ, υποδέχεται τους συνεργάτες της και τους προβάλει, όπως δεν κάνει κανείς απ’ τους λοιπούς σταρ της ζώνης της, αλλά δείχνουν μόνο τις αφεντιές τους. Ξεκινά έχοντας στο πλευρό της τον συνεργάτη της από την προηγούμενη εκπομπή της, Αλέξανδρο Καλαφάτη για να δείξει την συνέχεια της δουλειάς της και την σύνδεση με την ομάδα της, ενώ προστίθενται οι Γρηγόρης Γκουντάρας και Λιλή Πυρράκη και στο τέλος τα νεότερα μέλη της εκπομπής, Μελίνα Κάππη και Ανδρέας Ζωίτσας, ενώ ο σεφ Χρήστος Μοίρας σερβίρει γλυκά.
Όλο αυτό αναλύθηκε από χρήστες των social media και Youtubers λες και ήταν το Σαγιάτ Νόβα του Σεργκέι Παρατζάνωφ! Τι γιατί είναι κλεισμένοι οι άλλοι έξω ειπώθηκε και γιατί βαράνε το τζάμι οι νεότεροι και πως υποτιμώνται οι συνεργάτες! Καλέ, εδώ καταρχήν τους δείχνει, η γυναίκα όλους σε τόσα πλάνα κοντινά, που όλοι οι άλλοι και άλλες των πρωινών τους έχουν εξαφανισμένους και αμελητέους λες και είναι απλά μέρος των σκηνικών! Ακόμη και το ότι όλοι μαζί κολλούν χρωματιστά postit στα τζάμια, με λέξεις ενδεικτικές του περιεχομένου της εκπομπής της όπως «ψυχαγωγία», «νοστιμιές», «χαρά», «αισιοδοξία» και άλλα σχετικά και χαρούμενα θεωρήθηκε παλιακό και χαρακτηρίστηκε ως ανέμπνευστο, αλλά δεν θυμήθηκε κανείς πως πόστιτ είχε η Ζήνα στο τρέιλερ της εκπομπής της στο Star, πριν 11 χρόνια. Σύνδεση και συμβολισμό έκανε δηλαδή! Κοινώς, η κριτική για την σταρούμπα άρχισε πριν την εκπομπή της, στα πλαισια προφανώς εκείνου που έλεγε ο Μάλκολμ Φορμπς -ναι, ναι του περοοιδκου Forbes και της περίφημης λίστας με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου – πως «αν δεν έχεις πιστούς επικριτές, μάλλον δεν έχεις πετύχει τίποτα στη ζωή σου»!
Διαβάστε επίσης
Η Μαλέσκου δασκάλα και έχει σχόλια πριν, καν, παιχτεί το τρέιλερ!
Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει σπουδάσει Παιδαγωγικά και έχει εργαστεί ως δασκάλα. Το τρέιλερ της εκπομπής της, λοιπόν, «Μια Ελλάδα παρέα» βασίζεται σε αυτήν της την ιδιότητα με μαθητές της τους Ζαρίφη, Βουράκη και Μαλλιαρό. Ειπώθηκε, γράφτηκε και σχολιάστηκε στα social media, πως συνεργάτες υποτιμήθηκαν και πως υπήρξαν βαριές και ασήκωτες παρεξηγήσεις! Η αλήθεια είναι βέβαια άλλη και πως οι τέσσερις τους το ευχαριστήθηκαν στα γυρίσματα και μάλιστα έχουν υλικό making over, που θα προβληθεί στην πρωτή εκπομπή για να εκτεθούν ανεπανόρθωτα Μαλέσκου και Ζαρίφη για την ανωριμότητα τους να κάνουν αστεία και να καθυστερούν τα γυρίσματα των αυστηρώς επαγγελματιών Βουράκη και Μαλλιαρού – έτσι το λέμε, αυτό διότι βάση πολύ μυστικών πηγών, δηλαδή τους οπερατέρ που είναι φίλοι, σα να ήταν σε πενθήμερη εκδρομή της Τρίτης Λυκείου, στη Ρόδο κάναν κι αυτοί!
Διαβάστε επίσης
Καραβάτου – Φερεντίνος ως κριτικοί τέχνης
Να οι άριες, να το μουσείο, να και ένας άνδρας ακίνητος, με κόκκινα μάτια, βαμμένος άσπρος να κάνει το εντελώς creepy άγαλμα, σαν σε γιαπωνέζικο horror movie! Και να και η Κατερίνα Καραβάτου, να και ο Χρήστος Φερεντίνος να κοιτάνε το έκθεμα, περισπούδαστα τάχα αλά Κλέμεντ Γκρίνμπεργκ την ώρα που ανακάλυπτε τον Τζάκσον Πόλοκ, αλλά και με μια καλυμμένη εύθυμη διάθεση δήλωσης πως «τώρα, εμείς κάνουμε μεγάλα αστεία». Με περισπούδαστο ύφος, σα να είναι έτοιμοι να διατρανώσουν την αυστηρή θεωρία του Φορμαλισμού, εξυμνώντας τον Αφηρημένο Εξπρεσιονισμό, λένε κάτι κοινότοπες ατάκες τάχα ψαγμένης τεχνοκριτικής, με διάθεση, δήθεν, αυτοσαρκασμού που βρέθηκαν αυτοί, οι αυθόρμητοι, στην σοβαρή, τίγκα στο σοφιστικέ και άλλο κακό να μη μας βρει, περιβάλλον της δημόσιας τηλεόρασης! Μετά, όπως όλοι περιμέναμε, κουνιέται και τους κοιτά απότομα το άγαλμα και αυτοί λαχταράνε πολύ, αλλά μετα γελάνε! Μα ποιος μπαγάσας τα σκέφτεται αυτά πετυχημένα bro μου!
Διαβάστε επίσης