Αθηνά Οικονομάκου μετά τον μυστικό γάμο με τον Μπρούνο Τσερέλα: «Ήταν κάτι που θέλαμε να κρατήσουμε για εμάς»

Αθηνά Οικονομάκου μετά τον μυστικό γάμο με τον Μπρούνο Τσερέλα: «Ήταν κάτι που θέλαμε να κρατήσουμε για εμάς»

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε τις πρώτες δημόσιες δηλώσεις μετά τον γάμο τους, εξηγώντας γιατί επέλεξαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.

Λίγες ημέρες μετά τον μυστικό γάμο τους, η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για πρώτη φορά δημόσια στις τηλεοπτικές κάμερες που συνάντησε στο αεροδρόμιο. Η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε χαμογελαστή και ευδιάθετη, αποφεύγοντας ωστόσο να αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες για το μυστήριο και τις προσωπικές στιγμές που μοιράστηκε με τον Μπρούνο Τσερέλα.

«Ευχαριστούμε για τις ευχές. Είναι όλα πολύ όμορφα», ανέφερε αρχικά.

«Θέλαμε να το κρατήσουμε για εμάς»

Η Αθηνά Οικονομάκου εξήγησε πως η επιλογή τους να πραγματοποιήσουν τον γάμο σε κλειστό κύκλο ήταν απόλυτα συνειδητή, καθώς ήθελαν να προστατεύσουν αυτή τη στιγμή από τη δημοσιότητα.

«Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, γιατί όπως καταλάβατε, ήταν κάτι που θέλαμε να κρατήσουμε για εμάς. Για την οικογένεια και τους πολύ στενούς φίλους», είπε χαρακτηριστικά. Παρά το έντονο ενδιαφέρον γύρω από τη σχέση τους τους τελευταίους μήνες, το ζευγάρι επέλεξε να ζήσει αυτή τη σημαντική ημέρα με διακριτικότητα και μακριά από τα media.

Η νέα καθημερινότητα

Η ηθοποιός δεν έκρυψε τη χαρά της για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της, ενώ ευχαρίστησε δημοσιογράφους και κοινό για τις ευχές που δέχτηκε μετά την αποκάλυψη του γάμου.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και για τις ευχές και που ήρθατε. Ήταν όλα πολύ όμορφα», ανέφερε κλείνοντας τις δηλώσεις της.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα συνεχίζουν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, επιλέγοντας να μοιράζονται μόνο λίγες στιγμές από την καθημερινότητά τους μέσω των social media.

Τα σχέδια για δεύτερη τελετή και μεγάλο πάρτι

Σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα φέρονται να σχεδιάζουν και μια δεύτερη τελετή ή ανταλλαγή όρκων, η οποία θα συνοδευτεί από ένα μεγάλο πάρτι με φίλους και αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το ζευγάρι φαίνεται να θέλει να γιορτάσει τον γάμο του τόσο σε πιο στενό οικογενειακό κύκλο όσο και με ένα πιο λαμπερό event δίπλα στους φίλους του.

Ο Μπρούνο Τσερέλα είχε μιλήσει ανοιχτά σε συνέντευξή του στη Ντορέττα Παπαδημητρίου για το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί με την Αθηνά Οικονομάκου. Όπως είχε αποκαλύψει, θα ήθελε πολύ να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια μαζί της, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως σέβεται απόλυτα τις επιθυμίες και τις αποφάσεις της συντρόφου του. Παράλληλα, είχε αναφερθεί και στη σχέση του με τα παιδιά της ηθοποιού, σημειώνοντας πως επιθυμεί να είναι «ο καλύτερος άνθρωπος που μπορούν να έχουν δίπλα τους».

Σχετικά άρθρα