Καταδικάστηκε σε 3 μήνες φυλακή γιατί έψαχνε το κινητό του συζύγου της!

Καταδικάστηκε σε 3 μήνες φυλακή γιατί έψαχνε το κινητό του συζύγου της!

Σε τρεις μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε μια γυναίκα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με την κατηγορία της παραβίασης των προσωπικών δεδομένων...του άνδρα της. Από τον Γιώργο Βράτσο

Η γυναίκα έψαχνε το κινητό του συζύγου της με τον φόβο ότι θα ανακάλυπτε κάποια εξωσυζυγική σχέση και μάλιστα είχε μεταφέρει σε άλλη συσκευή τα δεδομένα του κινητού του για να μπορεί να ψάχνει κρυφά χωρίς το άγχος μην την ανακαλύψει!

Ο άνδρας της προχώρησε τον καβγά και της έκανε μήνυση με το δικαστήριο να τον δικαιώνει και να κρίνει ένοχη την σύζυγό του.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, είναι παράνομο να ψάχνει κανείς το κινητό κάποιου χωρίς την άδειά του κι απ` ότι φαίνεται δεν κάνει…χάρες ούτε σε παντρεμένους!

Σχετικά άρθρα