Μαρία Σάκκαρη: «Όταν έπαιζα το καλύτερό μου τένις ήμουν με κρίσεις πανικού»
Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο matchpoint247, η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για την ξαφνική πρόταση γάμου, τα όνειρά της εκτός τένις και τις μεγάλες στιγμές της καριέρας της.
Περιεχόμενα
Πώς ήταν η πρόταση γάμου της και τι θα της λείψει όταν αφήσει τα κορτ; Η Μαρία Σάκκαρη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο matchpoint247 και τη Βίκυ Γεωργάτου, όπου μίλησε με ειλικρίνεια και ευθύτητα για τη σχέση της και τον επικείμενο γάμο της με τον Κωσταντίνο Μητσοτάκη, την αγάπη της για την …γεωργία και όσα νιώθει κοιτάζοντας προς τα πίσω την πορεία της στο τένις.
Για την πρόταση γάμου απ’ τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη
Η πρόταση γάμου την άφησε άφωνη, καθώς ήρθε σε μια εντελώς απρόσμενη στιγμή. Ήταν όμως για φυσική εξέλιξη για τους δυο τους, γι αυτό και δεν είχε χρειαστεί να το συζητήσουν, εξηγεί. «Μου έκανε πρόταση και ήταν κάτι που έγινε πολύ ξαφνικά! Γενικά, δεν του είχα μιλήσει ποτέ για γάμους και τέτοια! Η σχέση μας όλα αυτά τα χρόνια έχει εξελιχθεί σε σε κάτι πάρα πολύ δυνατό, πραγματικά. Δεν θέλω να το ματιάσω, αλλά βλέποντας τριγύρω κάτι τέτοιο δεν βρίσκεται εύκολα. Και μία μέρα δεν ξέρω πώς, γιατί δεν μου λέει παρόλο που τον πιέζω να μου πει, πήρε απόφαση και το έκανε. Εγώ δεν το περίμενα καθόλου. Έφευγα την επόμενη μέρα για την Αυστραλία. Ήμασταν σπίτι μας στην Αθήνα και γύρισα εγώ από μία δουλειά. Θα πηγαίναμε έξω να φάμε κάπου και πριν από αυτό, απλά μου έκανε την πρόταση και εγώ έπαθα σοκ! Ήταν η πιο ωραία στιγμή της ζωής μου».
Για τη ζωή μετά το τένις
Προπονητική, επιχειρήσεις ή κάτι τελείως άλλο; Η Μαρία Σάκκαρη αφήνει ανοιχτές τις επιλογές της για το μέλλον, όπως εξηγεί στο matchpoint247, καθώς δεν πρόκειται να σταματήσει να δουλεύει και θα την ενδιέφερε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Μάλιστα, έχει ήδη μια επιχειρηματική ιδέα στο μυαλό της.
«Έχω δύο-τρία πράγματα στο μυαλό μου, κάποιες ιδέες. Για τη μία έχω μιλήσει στο podcast με την Καρολίν Γκαρσιά. Της είπα ότι εμείς έχουμε πάρα πολλές ελιές έξω από τη Σπάρτη, ο πατέρας μου δηλαδή. Όχι πολλές για να κάνεις αυτή τη στιγμή επιχείρηση. Έχουμε αρκετές και αν αποφάσιζα να κάνω κάτι όντως πιο σοβαρό θα ήθελα να τις αυξήσω, γιατί θεωρώ ότι το ελαιόλαδο ειδικά στο εξωτερικό είναι πολύ premium. Οπότε θα ήθελα να ασχοληθώ με αυτό, γιατί μου αρέσει και γενικά η γεωργία! Το έχουμε πάει σε χημείο και έχει βγει τοπ. Και εννοείται ότι στο μέλλον θέλω να κάνω και οικογένεια».
Διαβάστε επίσης

Στην κορυφή του αθλήματός της
Πώς είναι άραγε να είσαι μια κορυφαία αθλήτρια και η ζωή σου να εξελίσσεται μέσα στα κορτ; Όχι τόσο μονοδιάστατο, όσο κάποιοι μπορεί να το φαντάζονται, μιας και δεν παύουμε να είμαστε άνθρωποι. Ακόμα και στις καλύτερες στιγμές της καριέρας σου, το συναίσθημά σου μπορεί να είναι τελείως διαφορετικό, εξηγεί η Σάκκαρη.
«Όταν έπαιζα το καλύτερό μου τένις που πέρασα μία φάση πολύ δύσκολη, που ήμουν με τις κρίσεις πανικού, λέω “καλά ήσουν τόσο ηλίθια που ήσουν στο top του παιχνιδιού τότε και εσύ ουσιαστικά στεναχωριόσουν και καθόσουν μέσα σ’ ένα δωμάτιο;”. Δεν το απολάμβανα και δεν έζησα πραγματικά τη στιγμή. Πιστεύω ότι θα την ξαναζήσω γι’ αυτό κιόλας δεν με βλέπεις πολύ στεναχωρημένη. Σίγουρα, όμως, θα ήθελα να το είχα ζήσει λίγο περισσότερο. Είναι τόσα πολλά τα πράγματα που παίρνεις, ακόμα και από τα πιο μικρά. Και είναι κρίμα να μην το απολαμβάνεις».
Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο matchpoint247.gr.
Διαβάστε επίσης