Νίκος Ζιάγκος: Ποιος είναι ο ηθοποιός που κατεβαίνει με το κόμμα Καρυστιανού
© NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Νίκος Ζιάγκος: Ποιος είναι ο ηθοποιός που κατεβαίνει με το κόμμα Καρυστιανού

Απ' τα «Χρώματα της ίριδος» στις βιντεοκασέτες και τώρα στην πολιτική.

«Νίκος Ζιάγκος. Όποιος έβλεπε παλιές ταινίες, κασέτες, βιντεοκασέτες, “Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα”, τέτοιο στυλ δηλαδή, με Στάθη Ψάλτη και τα λοιπά, σίγουρα τον ξέρει» είπε ο επιχειρηματίας και πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας στην Αγία Πετρούπολη, Στράτος Σιουρδάκης, σε live που ανήρτησε στα social media του με τον ηθοποιό. Οι δυο τους συναντήθηκαν στο γραφείο της Μαρίας Γρατσία, για τη συλλογή των υπογραφών για τη διακήρυξη του νέου κόμματος της Μαρίας Καρυστιανού.

Ποιος είναι ο Νίκος Ζιάγκος;

0 70χρονος σήμερα ηθοποιός, ξεκίνησε να δουλεύει ως φωτογράφος και έπαιζε μικρούς ρόλους σε σημαντικές ταινίες όπως Τα χρώματα της ίριδος και οι Απέναντι. Όμως τη δεκαετία του ’80 έκανε πλήρη στροφή στην καριέρα του και έγινε ζεν πρεμιέ της βιντεοκασέτας, παίζοντας σε σχεδόν 30 συνολικά παραγωγές.

Τα έντυπα της εποχής τον φιλοξενούσαν πολύ συχνά, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Μάλιστα, είχε κάνει πολύ καλές δουλειές και θεωρούνταν από τους ζεν πρεμιέ της εποχής.

Για μια περίοδο, είχε αναγκαστεί να φιλοξενηθεί στο Σπίτι του Ηθοποιού. Όπως είχε δηλώσει στο newsbeast.gr, πήρε δάνεια και απέκτησε χρέη. Επένδυσε σε ένα μαγαζί που άνοιξε στη Ναύπακτο αλλά αυτό δεν πήγε καλά, οπότε αναγκάστηκε να πουλήσει το σπίτι του. «Δυστυχώς, οι δουλειές δεν πήγαν και τόσο καλά», σημειώνει επισημαίνοντας και το σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μοτοσικλέτα του, γεγονός που τον κράτησε για καιρό εκτός του υποκριτικού χώρου.

Το 2019, ανακοίνωσε πως θα παντρευτεί την πιανίστρια σύντροφό του Δάφνη, με την οποία γνωρίστηκαν σε ένα ρεσιτάλ πιάνου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ziagos Nikos (@ziagosnikos)

3.500 χιλιάδες γυναίκες και άλλες εμπρηστικές δηλώσεις

Σε συνέντευξή του πριν από μια δεκαετία, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, κάνοντας χιούμορ όπως είπε αργότερα πως «Βάσει υπολογισμών, στα 37-39 μου χρόνια, είχα πάει με 3.200 γυναίκες. Μετά έγινα πιο επιλεκτικός, οπότε το πολύ να έχω πάει με 3.800. Με έχει φάει για 200 ο Σπαλιάρας. Αυτά δεν τα λέω εγώ, οι φίλοι μου έχουν κάνει τους υπολογισμούς».

Σε άλλη συνέντευξή του μερικά χρόνια αργότερα, μίλησε ξανά, αυτή τη φορά σε πιο σοβαρό πλαίσιο, για τις νεανικές ερωτικές του περιπέτειες. «Έχω φάει μπόλικες χυλοπίτες από τις γυναίκες. Οι περισσότερες γυναίκες με ήθελαν επειδή ήμουν γνωστός. Κάποια στιγμή σε πειράζει αυτό. Όταν ήμουν στα νησιά την έπεφτα σε ξένες, που δεν με ήξεραν για να μετρηθώ στα ίσα. Πιτσιρίκας είχα κόμπλεξ με τη μύτη μου, ενώ στις ξένες γυναίκες άρεσε πολύ. Είχα ένα σύνδρομο στα 24 μου, κυνηγούσα γυναίκες που ήταν απόμακρες. Έβλεπα ωραίες γυναίκες στα μπαλκόνια τους και έβαζα στόχο σε 1,5 μήνα να βγω μαζί τους ραντεβού. Για να πλησιάσω τις γυναίκες που είχα βάλει στόχο έκανα ακόμα και τον ντελιβερά». Μάλλον το κόλπο έπιανε. «Στη Φωκίωνος Νέγρη είχα τη φήμη του αντροχωρίστρα. Όταν είχα γίνει γνωστός, μου την έπεφταν όλες οι παντρεμένες της Φωκίωνος. Κάποιες φορές που είχα βγει με παντρεμένες προέκυψαν θέματα. Κάποιοι άντρες ήρθαν και με βρήκαν, είχε πέσει ξύλο. Αφού αυτές μου την έπεσαν, εγώ φταίω;». Καλύτερα να σου βγει το μάτι…

Στην Ελεονώρα Μελέτη, είχε σχολιάσει για την περίοδο των 80s αλλά και τις εξαρτήσεις του. «Βέβαια και είχαμε ναρκωτικά, τότε είχαν πρωτοσκάσει. Και ακριβώς επειδή είμαστε “ανειδίκευτοι” πολλοί χάθηκαν από αυτό. Το χειρότερο ναρκωτικά απ’ όλα, το πιο ύπουλο είναι το αλκοόλ. Μπαίναμε στα μαγαζιά και μας έσκαγαν τα μπουκάλια κέρασμα. Το χειρότερο ναρκωτικό. Επειδή είναι νόμιμο το απενοχοποιούμε, αλλά είναι το χειρότερο. Υπήρξα αλκοολικός. Ξυπνούσα το πρωί κι έπινα κονιάκ με ζάχαρη. Μέχρι που το κατάλαβα, κάποια στιγμή καταλαβαίνεις ότι ο οργανισμός “κρασάρει”». Δεν ήταν το αλκοόλ ο μόνος του εθισμός, είχε δηλώσει ο ίδιος. «Είχα εθιστεί σε αυτό το “σπορ” Όταν λέμε εθισμένος στο σεξ, τελικά εννοούμε εθισμένος στην αδρεναλίνη. Το σεξ είναι φουλ αδρεναλίνη, συν τη σεξουαλική πράξη που είναι εθιστική και από μόνη της. Αυτός ο συνδυασμός είναι εντελώς ακαταμάχητος, δεν μπορείς να ξεφύγεις μετά. Πήγαινες σε ένα τραπέζι καλεσμένος και είχες 3 μπουκάλια ουίσκι και 10 θηλυκά. Δεν υπήρχε περίπτωση να περνούσε θηλυκή γάτα που να μην την «κάρφωνα» και να φανταζόμουν ότι κάνω σεξουαλική πράξη μαζί της. Μετά τα 30 είχα γίνει πολύ επιλεκτικός και όσο πήγαινα στα 35 ήμουν και πιο δύσκολος και στα 40 μου πια είχα γίνει και πολύ υποχόνδριος. Είναι παθολογικό, δεν μπορεί από το πρωί μέχρι το βράδυ να σκέφτεσαι τη γκόμενα»!

Το κόμμα Καρυστιανού

Για την ένταξη του στο κόμμα Καρυστιανού, «μεσάζοντας» ήταν ο Σιουρδάκης. «Ο Σταύρος μας κάνει μαθήματα ρωσικών και μας δείχνει τα αξιοθέατα της Αγίας Πετρούπολης» είπε ο ηθοποιός στο κοινό τους live. «Ξαφνικά τον είδα στην Αθήνα και του είπα “τι κάνεις εδώ;”. Μου είπε “είμαι στο κόμμα της Καρυστιανού και του είπα “τέλεια έρχομαι κι εγώ”». Πιο δύσκολο είναι τελικά να κανονίσεις να πας για καφέ!

Σχετικά άρθρα