Όταν θες κάποιον/α, κινείς γη και ουρανό για να τον/την έχεις!

Όταν θες κάποιον/α, κινείς γη και ουρανό για να τον/την έχεις!

Είναι αυτό που λέμε «Όταν θες κάτι, το σύμπαν συνωμοτεί για να στο φέρει». Εεε σε αυτήν την περίπτωση, ακόμα και αν δε βάλει το χεράκι του το σύμπαν, θα το κάνεις εσύ να βοηθήσει την κατάσταση…- Από την Αθανασία Βιδάλη

Είναι κάποιοι άνθρωποι πάνω σε αυτόν τον κόσμο που σε κάνουν πραγματικά να χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Σε μαγνητίζουν με έναν τόσο διαφορετικό τρόπο από τους άλλους που είναι λες και σου έχουν κάνει μάγια. Σε κάνουν να χαμογελάς με ένα απλό τους νεύμα και σε γεμίζουν ευτυχία με μία μικρή και διακριτική τους κίνηση.

Ένα άγγιγμα στο χέρι, μία ζεστή αγκαλιά και ένα διάπλατο χαμόγελο, μπορούν να σε κρατήσουν εκεί καθηλωμένο/η να τον/την κοιτάς με ανοιχτό το στόμα και χωρίς να μπορείς να πεις κάτι.

Τι συμβαίνει όμως όταν ο έρωτας αυτός είναι μονόδρομος; Όταν δε βρίσκεις την αντίστοιχη ανταπόκριση και πασχίζεις για κάποιον/α ενώ εκείνος/η δε νιώθει το ίδιο;

Τότε είναι που πρέπει εσύ να αναλάβεις τα ηνία της διεκδίκησης. Μίας διεκδίκησης που έχει αποκλειστικά και μόνο ένα στόχο: Να κερδίσεις το άλλο σου μισό. Τον άνθρωπο που σε κάνει ευτυχισμένο/η, που σου δίνει τη χαρά της ανιδιοτελούς αγάπης.

Αυτόν τον άνθρωπο που θα ξενυχτήσεις μαζί του στην αμμουδιά, θα ζήσεις τρέλες και πρωτόγνωρες εμπειρίες. Αιφνίδια ταξίδια και κουβέντες μέχρι το πρωί. Αυτόν, λοιπόν, δεν πρέπει να τον χάσεις από κοντά σου. Θα πιστέψεις στον εαυτό σου και σε αυτά που νιώθεις και θα τον κερδίσεις πάση θυσία.

Και αν λοιπόν το σύμπαν δε σου κάνει τη χάρη να σε βοηθήσει και πολύ, εσύ θα φέρεις έτσι τη μοίρα σας που στο τέλος θα τα καταφέρετε και θα ζήσετε μαζί τον έρωτα που δε γνωρίζει εμπόδια και φραγμούς!

Σχετικά άρθρα