Σχεδόν 11.000 κεραυνούς «έριξε» ο Δαίδαλος (Βίντεο)
Εντυπωσιακές εικόνες από τους εκατοντάδες κεραυνούς που καταγράφηκαν στον Αττικό ουρανό περιλαμβάνει το βίντεο time-lapse που ανέβασε το Meteo.gr! Από τον Γιώργο Βράτσο
Στον χάρτη που ακολουθεί δίνονται οι θέσεις των κεραυνών. Χαρακτηριστική είναι η περιοχή χωρίς δραστηριότητα κοντά στο κέντρο του Δαιδάλου ανατολικά της Κρήτης και η έντονη δραστηριότητα γύρω από το κέντρο του χαμηλού και στο Αιγαίο.
Όπως αναφέρει το meteo.gr, σήμερα Πέμπτη 26/10 και καθώς ο Δαίδαλος θα μετακινείται σταδιακά νοτιότερα της χώρας μας, αναμένεται βελτίωση του καιρού αρχικά στη βόρεια και δυτική χώρα και έως το βράδυ στην κεντρική και νότια. Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν εξασθενημένα έως το πέρας της ημέρας, μόνο στο νότιο Αιγαίο και την Κρήτη. Ιδιαίτερα για τη Θεσσαλονίκη που γιορτάζει, υπάρχει μικρή πιθανότητα για ασθενείς βροχές έως και το ξημέρωμα, στη συνέχεια όμως αναμένεται βελτίωση του καιρού με αραιές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.