Τουρισμός 2017 : Πέφτει η Τουρκία, ανεβαίνει κατακόρυφα η Ελλάδα!

Τουρισμός 2017 : Πέφτει η Τουρκία, ανεβαίνει κατακόρυφα η Ελλάδα!

Τεράστια αύξηση ύψους 40% των κρατήσεων για Ελλάδα καταγράφει ο ταξιδιωτικός κολοσσός, Thomas Cook! Κύρια αιτία η κατακόρυφη πτώση στις κρατήσεις για την Τουρκία.

Ο ταξιδιωτικός όμιλος Thomas Cook, που κατέχει μεγάλο μερίδιο και στην ελληνική τουριστική αγορά, ανακοίνωσε ότι οι κρατήσεις για διακοπές στην Ελλάδα είναι αυξημένες κατά 40%, ενώ  αντίστοιχα ισχυρή είναι και η ζήτηση και για, τη Βουλγαρία, την Πορτογαλία, την Κροατία και την Κύπρο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Πέτερ Φανκχάουζερ, δήλωσε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των τριμηνιαίων αποτελεσμάτων της : «Αυτές οι θετικές τάσεις αντισταθμίζουν τη συνεχιζόμενη αδύναμη ζήτηση για την Τουρκία.

 Στην προετοιμασία για την καλοκαιρινή περίοδο, επεκτείναμε τις προσφορές μας για διακοπές στην Ελλάδα και σε μία σειρά μικρότερων προορισμών στην Ευρώπη και είμαι ευχαριστημένος ότι αυτές οι έγκαιρες δράσεις μας απέδωσαν». Τέλος σημείωσε,αναφορικά με τη χώρα μας, ότι η μέση τιμή πώλησης είναι αυξημένη 2%».

Σχετικά άρθρα