Viagra κατόπιν μόνο συζυγικής συναίνεσης!

Viagra κατόπιν μόνο συζυγικής συναίνεσης!

Στο Κεντάκι η συνταγή γιατρού δεν είναι αρκετή, μόνο αν σε αφήσει η γυναίκα σου θα πάρεις το μπλε χαπάκι... Από την Αργυρώ Ντόκα

Στο Κεντάκι τα πράγματα σοβάρεψαν και η πολιτεία πήρε σκληρά μέτρα για την πάταξη της… απιστίας! Εάν βρεθείς ποτέ στο Κεντάκι ή αποφασίσεις να μετακομίσεις εκεί, πρέπει να γνωρίσεις πως τα Viagra εκεί θέλουν συζυγική συναίνεση. Καλά διάβασες, η συνταγή γιατρού εκεί δεν αρκεί, αλλά χρειάζονται βέρα στο δεξί και χαρτί συζύγου. 

Η Μέρι Λου Μάρζιαν, μέλος της βουλής των αντιπροσώπων του Κεντάκι, παρουσίασε το νέο  νομοσχέδιο, το οποίο περιγράφει πως οι άνδρες θα πρέπει να έχουν γραπτή έγκριση της συζύγου του για να λάβουν το χάπι Viagra, ενώ το μπλε σκεύασμα θα δίνεται μόνο σε παντρεμένους!

«Θέλω να προστατεύσω αυτούς τους άνδρες από τον εαυτό τους. Πρόκειται για τις οικογενειακές αξίες», εξήγησε η πολιτικός. Η ίδια δήλωσε πως το νομοσχέδιο της πρόκειται να αποτελέσει μια απάντηση στη νομοθεσία κατά των αμβλώσεων, που περιλαμβάνει νόμο ο οποίος ψηφίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα και απαιτεί μία γυναίκα να λαμβάνει συμβουλές αυτοπροσώπως ή μέσω τηλεφώνου 24 ώρες πριν από την άμβλωση.

Η Μάρζιαν δήλωσε ότι σκοπεύει να εισάγει και νομοσχέδιο, το οποίο θα απαιτεί όσοι επιθυμούν να αγοράσουν όπλο να λαμβάνουν συμβουλές από θύματα της ένοπλης βίας 24 ώρες πριν από την αγορά.

Σχετικά άρθρα