Η Formula 1 συνεχίζει στο Netflix (video)
Το εξαιρετικά δημοφιλές ντοκιμαντέρ «Drive to Survive» θα έχει τουλάχιστον άλλες δύο σεζόν!
Το Netflix επιβεβαίωσε το προφανές βάσει της επιτυχίας του «Formula 1: Drive To Survive»: το δημοφιλές ντοκιμαντέρ όχι μόνο δεν πατάει φρένο αλλά θα πατήσει γκάζι τόσο το 2023 όσο και το 2024!
Η παγκόσμια πλατφόρμα και η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού επιβεβαίωσαν στο περιθώριο του παρθενικού Grand Prix του Μαϊάμι, πως το DTS θα έχει τουλάχιστον έξι σεζόν!

Ήδη διαθέσιμες στο Netflix είναι οι πρώτες τέσσερις, με την τελευταία, αυτή που έκανε πρεμιέρα πριν από δύο μήνες, να εξιστορεί τη συγκλονιστική σεζόν του 2021, στην οποία ο παγκόσμιος πρωταθλητής κρίθηκε στον τελευταίο γύρο του τελευταίου αγώνα.
Ήδη γίνονται γυρίσματα στο πλαίσιο της αγωνιστικής σεζόν που είναι σε εξέλιξη και θα αφορούν την πέμπτη κατά σειρά τηλεοπτική σεζόν του ντοκιμαντέρ, την οποία θα τη δούμε τον Μάρτιο του 2023.

Ως γνωστόν, το Netflix δεν ανακοινώνει αριθμούς προβολών και στατιστικά στοιχεία, ωστόσο γνωστοποιήθηκε πως η τελευταία σεζόν αποδείχθηκε και η πιο δημοφιλής, μπαίνοντας στο Top10 της εν λόγω πλατφόρμας σε 56 διαφορετικές χώρες!
Τη διεύθυνση της παραγωγής του «Formula 1: Drive to Survive» την έχουν ο βραβευμένος με Oscar, James Gay-Rees (Amy, Senna) και ο Paul Martin (Diego Maradona) για τη Box to Box Films.